Spotify
Fico Nisam te ni htio taggati. Znao sam da ćeš nanjušiti.
You know how to push my button.... hahahahaha
Mah
Sve je to skupa smiješno...ali jbg, nadam se da će navijači nastaviti protestirati. Čak ne iz razloga da ovi odu, jer neće, već da ih malo potaknu da više brinu oko kluba... i to se ne odnosi samo na novčano ulaganje.... pogledaj Abramovića, bio je na xyz utakmica svog kluba... Kronke je bio na možda 10, ali i to sam puno rekao.... ne zna ni kaj je zaleđe....
Kaj kupuješ klub za koji nisi nikako vezan.... i u sportu koji ne poznaješ, ne zanima te i ne želiš se emotivno vezati za njega....
I najvažnije, tko ti dozvoli da kupiš većinu dionica kluba.... psm....
Sorry na offtopicu, neću više tu.
Uglavnom, ništa od kupnje Arsenala od Spotify-a.
Spotify Premium (New Member Only): 4 Months of Ad-free Music – Available May 4
Play all your favorites with access to millions of tracks and podcasts titles. Ultimate members can enjoy ad-free music listening, music + podcast offline downloads, and on-demand listening with Spotify Premium for 4 months. Available for new Spotify Premium members only. Make sure you check with your regions since the terms might be different. For full details, see the offer in the Perks gallery on console, mobile or PC.
https://news.xbox.com/en-us/2021/05/03/xbox-game-pass-coming-soon-may-2021/
Evo, od nedavno se prikazuju i lyricsi. Koliko vidim, i na mobitelu i na PS4.
- Uređivano
Je li još nekome nudi Premium za 6 eura tri mjeseca?
Zvuči mi dobro i želim uzet, ali kad kliknem na banner pokazuje mi 10 eura. Kakvi šupci.
EDIT: Bila mi je regija naštimana na Kanadu. Sve je u redu.
Btw, kad sam već tu, je li bi se našlo zainteresiranih da podijelimo family plan? 1.7 eura mjesečno ako nas se skupi šestero (20,5 eura godišnje). Možda može i niže ako nešto izčarobiramo s regijama i bonovima.
Super, to nas je već tri. Još 3 znači.
- Uređivano
Fenix moze.
Edit: uzelo mi ovih 3 mj na neku foru, tak da do 3. mj ne mogu ipak, ali poslje toga ako ce biti mjesta ja sam za.
- Uređivano
Fenix Ja sam zainteresiran, uzeo sam ovih tri mjeseca free neki dan kao da vidim oću li koristiti i zapalio sam se totalno. Stalno mi radi, uzimam čak novu tarifu da imam flat internet radi Spotifya. Kad sam vidio da gore ima zlatna kolekcija Matka Jelavića samo sam pitao gdje da prebacim svoje Bitcoine
Ista stvar, uzeo free 3 mjeseca, navukao se više nego na Netflix, a ovo mi je prvi put da koristim, obzirom da sam do sad jedino koristio Soundcloud. Oduševljen.
Već poskidao jedno 300 mixeva i pjesama koje putem library-a slušam u autu, a kad pretplata istekne, morat će se pronaći neka kombinacija da to i ostavim.
Jel grupa puna, ima li još slobodnog mjesta?