- Uređivano
PS2MASTER Ma kaki. Reko si da Gamepass evoluira = dakle, dobiva stream. Jeeee! PS Now ima Stream i Download >> Gamepass zasad.
Mislim da ni sam ne shvaćaš koliko si bezobrazan time da ne ulažeš ni mrvicu truda u to da pročitaš kada netko s tobom priča. Ako se dovodiš do toga, onda nisi ni vrijedan konkretnog odgovora.
Možeš osuđivat kolko oš. I niš tim nećeš postić.
Hvala što si tako reagirao. Ne moram dalje ni odgovarati jer se vidi da ti nije cilj uopće pričati o temi, već braniti Sony. Prvo me tražiš da osudim MS jer sam kritiziranjem Sonyja, logično, Microsoftov plaćenik. Onda kada eksplicitno još osudim ekskluzivnost sadržaja na MS-ovim proizvodima (iako sam više puta spomenuo kako ne odobravam ikakav oblik ekskluzivnosti) odjednom neću ništa postići i nije važno.
Benefite imaju Xbox igrači neko vrijeme. I dobro. MS je to napravio da nešto privuče igrača na svoju platformu.
Na koji način već sada Xbox igrači Tetris Effecta imaju prednost nad PS igračima?
Znam o čemu pričam
Ne znam jel su developeri sami izdali Tetris
Ne. Očito ne znaš.
Ak nisu, dobili su neki drugi developeri, mislim da jeza igru Gunk.
Idemo uzeti kao hipotetski slučaj da je njihovo, s obzirom da očito ni sam ne znaš. Na koji su način kada igrači kupe Gunk za PlayStation zakinuti naspram onoga kada kupe za Xbox ili PC? Aha, da, nisu, jer ne mogu kupiti za PlayStation.
Na koji su način zakinuti PC ili Xbox igrači kada kupe Marvel's Avengers naspram PlayStation igrača? Aha, da, na način da za istu cijenu dobivaju manje sadržaja.
Čitavo vrijeme pokušavaš izjednačiti posve različite vrste ekskluzivnosti.
Ovo je totalno netočno. Ništa nije ukinuto. Ljudi se bunili i na tome je ostalo.
Možeš mi reći koja je igra imala platformski išta više osim skina nakon fijaska s Destiny 2 sadržajem na PlayStation 4? Kada već kažeš da je netočno, molio bih te da navedeš neki primjer.
Da, pokušavam ostat racionalan.
Kolega, ako je ovo tvoj pokušaj racionalnog, bojim se vidjeti kako tek izgleda zadnji stadij fanbojizma.
Zna se zašto to rade i to rade s jednim ciljem. Da privuku što više ljudi i da ti ljudi vjeruju da su se potrošeni novci za konzolu isplatili i da se dalnje ulaganje isplati.
Nikad nije bilo upitno zašto se to radi.
Jeftinije je 2x-3x
Trenutno – ne.
Kasnije – da.
S druge strane, nudi puno manje. Nema crossplaya s drugim platformama, nema streaminga u kvaliteti višoj od 720p, nema brdo opcija koje sam već spomenuo kao nedostatak i previše puta u ovoj diskusiji. Logično je da će servis koji nudi manje biti jeftiniji.
Plati 1$ odigraj i ćao.
Maloprije si rekao da je Game Pass skuplji od PS Now.
Automatski je PS Now bolji, jel
Sad već ne znam jesi ozbiljan ili se sprdaš.
Onda je i GamePass grozan jer plaćaš servis i online igranje koje si naveo kao lošu stvar, jel
To ti kažeš i, kao i inače, u krivu si. Plaćaš za niz igara cijenu koja je četvrtina standardne AAA igre. Ne znam kako je kod tebe, ali $15 za najveći tier je puno povoljnija opcija od $60 + $10 za PS+ ili Xbox Live.
Vrlo dobro znaš da se napisano odnosilo na plaćanje online igranja za već kupljenu igru, nema smisla da se pretvaraš kako nisi razumio i izvrčeš riječi.
Pa nemoj ti smetat drugima koji pokušavaju objasnit zašto to firme rade.
Ni u jednom trenutku nije bilo upitno zašto rade. Drago mi je da si završio svoju objavu na isti način kako si počeo, ignoriranjem bilo čega što sam napisao, a da ti se nije svidjelo. Više sam puta napisao da razumijem zašto to rade, ali da samo zato što je nešto lov na profit ne znači da se to ne bi trebalo osuđivati.
I onda još prozivati ih fenbojima, jel
Pa kad jesi fanboj. Vjerujem da te baš briga za moje mišljenje, ali cijenio bih 10x više da samo priznaš da jesi i gotovo. Ovakvim pretvaranjem samo potvrđuješ to da jesi fanboj.