Nintendo ažurirao prodajne rezultate
Moj vuce dolje
Moj je mekan, valjda ga prayer može popraviti.
Ma tooo, Ninty!!!
@mpx jbga sad si Emilu sjebo dan sa ovim člankom
yakuza_stinger U 3 godine i jedan kvartal prodali 60ak milja konzola. Svaka im cast.
Da, svaka čast. A sigurno nije odmoglo ni to što nakon samo 2,5 godine si mogao kupiti Switch (Lite) za 199 dolara.
Nije mi jasno zašto se Switch prodaje tako dobro. Ima daleko najgoru third-party podršku, daleko najgoru online "uslugu", najlošiju grafiku, cijene igara 500 kuna pet godina nakon izlaska,...
- Uređivano
Meni je jasno zašto se switch dobro prodaje. Sad je na tebi red da shvatiš zašto.
fensisuperstar Meni je jasno zašto se switch dobro prodaje. Sad je na tebi red da shvatiš zašto.
Zbog dobrih igara? PS4 i Xbox One nemaju dobrih igara?
prayer zar si morao biti toliko brutalno direktan?
hint: morao si! <3 hahaha
Wow, svaka cast Nintendo, ubio brasno
emilijo jak brand (i dan danas) i marketing s kojim su, po nekom mom mišljenju, ponovili stvar sa Wii-em. Naučili su na fatalnim greškama Wii U konzole. na kraju krajeva, Switch je vjerojatno ono što je Wii U trebao biti. Konzola je predstavljena kao family friendly, s naglaskom na lokalni multiplayer s igrama koje nemaju neku strmu krivulju učenja. Što je super za sve one koji nemaju doticaj s gamingom (određeni članovi obitelji, rodbina, frendovi itd). Uz to, pokušali su veći naglasak raditi na 3rd party podršku i dovođenje igri koje bi igrali oni koje gaming zanima. Tako da time pokriju i HC dio igrača. Sad koliko su u tom uspjeli, tko zna. Ali kad se podvuče crta, išli su na target puno šire ciljane skupine, a još kad dodaš i prijenosne mogućnosti, izgleda da je to win win kombinacija. Boli kežuale briga za Sonyjeve ekskluzive ili bilo kakve igre koje su prvenstveno rađene za gamere. Njima je plafon igrat "cooking mama" il što sve ne za trenutačnu zabavu i to je to. Boli njih briga za HC gaming jer ih ne zanima. I to Nintendo očito zna pa u skladu s time radi svoje konzole.
A sad zamisli da se prime posla i naprave kućnu konzolu jednake snage (ili možda jače) kao konkurencija. Da se zainate. Garantiram da u 5 godina Nintendo oteo sav gaming. Samo fali par dovoljno usijanih i ludih glava u njihovim redovima.
yakuza_stinger Jel ti to hoces rec da je Nintendo bolji od Sonya?
yakuza_stinger A sad zamisli da se prime posla i naprave kućnu konzolu jednake snage (ili možda jače) kao konkurencija. Da se zainate. Garantiram da u 5 godina Nintendo oteo sav gaming.
Nešto kao GameCube?
emilijo Postoji šansa da se i to dogodi, al GC je imao nesreću da izađe nakon N64 kad je reputacija Nintenda propala i kad je konkurencija bila osjetno jača plus dolazak Microsofta, i sjebali su s optičkim medijem (po običaju). Da su stavili normalan DVD drive, mogućnost gledanja filmova i eventualno online mogućnosti pogurali, bilo bi to puno bolje.
Ipak, danas su stvri kudikamo drugačije.
- Uređivano
yakuza_stinger Ipak, danas su stvri kudikamo drugačije.
Da, danas nintendo u Switchu ima ogroman hard na kojeg možeš pohranit sve digitalne igre koje skineš sa odličnog nintendo storea i standardni bd optički pogon tako da igre nikad nemaju problem da ne stanu na medij na kojem dolaze.
sanzo Ne govorim za Switch. Govorim hipotetski kada bi se zainatili napravit next gen konzolu u maniri konkurencije. Tada bi morali ispraviti sve boljke koje navodiš inače nebi išlo. A opet, unatoč njima Switch se prodaje kao blesav. Zašto? Zato jer, ipak su stvari kudikamo drugačije.