- Uređivano
Mortal Shell
https://n4g.com/news/2366031/mortal-shell-review-dark-souls-for-the-rest-of-us-gamespot
Dosta osmica, pokoja sedmica il šestica.
Po 2 odgledana videa nije Souls razina kvalitete i težine , al nisam to ni očekival.
Sve u svemu su ga dosta nahvalili,, kupuje se
Osmica je dosta kurčevita ocjena za igru nakon Fromovih igara. Pa i da je sedmica, za ljubitelja žanra nemam što drugo reć nego otić po UK bonove i uzet igru.
- Uređivano
čekat dok igra izađe. Samo se za cyberpunk moze biti siguran da će biti dobar. Dok ne vidim userscore ne uzima se!
i da ne zaboravimo. Ne uzima se ni dok ne izađe na steam
chono7 i jos k tome koliko citam vrhunski optimizirana
Mortal Shell is to Dark Souls what Gears Tactics is to XCOM. It takes the tried and tested formula, wipes away all the years of hubris the original developers have grown accustomed to, and brings back the initial excitement of the first title. It works on those original premises and ideas and instead of replacing Dark Souls, it stands next to it as the new benchmark of the genre. In many ways Mortal Shell is as unpolished and raw as Demon Souls, but ultimately captures the heart and soul of what Dark Souls was, Dark Souls II wanted to be, and Dark Souls III only somewhat achieved. It is a beautiful homage to the original Soulslike titles and comes in strong as a competitor that will stand the test of time as the quintessential Soulslike game.
Jesu stavili na PS store? Na kompu je 30 Eura.
Ma nisu jos, sutra tek kad updateaju store vjerojatno
- Uređivano
Vjerojatno 249 kuna. To je ok i za blind day one.
Edit: jeftinije nego na PC-u. 199 kuna
Koje su ovo gluposti, igra je vani, a ja je samo na whishlistu mogu dodat na storu.
foggy prepoznali su da nisi svjecki reviewer jebiga..
Evo ja stavio u kosaricu al sam sjebo pin od kartice par puta i neda sad
199 kn je bogovska cijena.
Kupujem čim dođem doma
Ja cekam da dodje mail s bonom i pikam isto. Popodne ne zna sto ceka, a ni ova jadna igra
30€... na Epicu.. jebem ti Epic i sve zivo i mrtvo! I onda mi netko kaze da je to dobro! Kako!? Daj mi izbor da kupim igru gdje zelim, gdje imam sav katalog igara!
Pa dobro je za njih dok Epic plaća, naravno. Dok igra ne dođe za par mjeseci (ili koliko god već traje ekskluzivnost na servisu) stigneš odigrati čitavu Dark Souls trilogiju i Sekiro na Steamu, lol.
Krajem godine gotovo sigurno stiže i Bloodborne remaster za PC i PS5. A tad će svi zaboraviti da je Mortal Shell ikad i postojao.
Kud ja moram ic u ovoj igri haha? Neki yeti se igra sa mojim tijelom, nisam bas slavno zavrsio.
Hahah cujem da je ekipa luda sta se tezine tice, al neka