@chono7 ajmo se dogovorit jedan dan za ds3 maraton :-D
Mortal Shell
- Uređivano
Pa i nije losa igra. Nemam pojma gdje sam 90% vremena ali fora mi je fajt i kak odes u erekciju u doslovno bilo kojem trenu. Redovno napadnem pa se skamenim i onda jos koji combo.
Atmosfera depresija, iteme koliko kuzim skupljam po sumi i regeneriraju se pa se punim gljivama.
Pobio sam 2 viteza i nasao valjda 4 shell armora, jos mi jedno oruzje fali u toj sumetini. Onda ak se sjetim kud moram to ce bit festa. Znam da 2 puta vode dalje ali vracao sam se da sumu ocistim i jebo me pas ak znam vise di mi je sta.
Apsolutno me smeta suljanje kroz rupe, jer kada izadjete postoji valjda 5sec kad nemozete upravljat likom a vas mogu napast. Glupost najveca. Kamera malo zna jebat kad se zabije nekud.
Overal nije lose, ima dovoljno zanimljivih stvari za sad. I nije lagano, makar postaje jer se ucim borit kak spada.
Bit ce jeben trofej proc igru bez shellova i bez armora
DarkPunisher Malo izgleda sjebano, ali evo sredio sam 3. bossa uz jedan primljeni hit. Stamina je brutala kad nemas shell pa je lakse skakutat. Makar ce sigurno bit veselo.
fensisuperstar Ti bi samo invajdao i kvario igru.nemeže !
- Uređivano
master_x
:-D samo hc
Znaci mape u ovoj igri kao ja kad se vracam s pijanke doma. Nit znas kud tko ide nit kog trazis. Fora!
76 i 6.4 na meti. nista od toga. vjerujem kritici i user score-u.
- Uređivano
foggy cekam tvoju recu. zbog tebe sam trunuo 40ak sati u FF7R i nisam igrao Cusimu i nikada necu. dokle god ne dodje tvoja, vjerujem metacriticu
- Uređivano
foggy procitao sam. zezam se u vezi igre. cekam da se stvori mjesta, ako se stvori s obzirom koji sam si plan igranja poslozio za buducih 3-4 mjeseca, pa bih mogao ovo zaigrati. ali kad se igras na tri platforme i kada kasnis s nekim igrama nekoliko godina, onda je stvarno tesko naci mjesta za neke prosjecne do iznad prosjecne igre, pogotovo ako postoji bolja alternativa, sto u ovom slucaju u vidu npr Ni-Oh 2, kojega jos nisam ni takao, postoji. da ne pricam da nisam ni jedan dark souls igrao i necu s obzirom da ne volim crknute kokosi kao ti
Hrpa besplatnih novih stvari.
Nije moj tip igre, ali ovi armori izgledaju bolesno.
I fizička izdanja su počeli slati tko je prednaručio.
Naravno kod nas u Hrvatskoj nitko nije imao preorder, a mislim da nece ni igru.
Bitno da ima hrpa hello kitty igara....
doctorfreak Bitno da ima hrpa hello kitty igara....
Bas se razmišljam uzeti sad igru na ps storu dok je akcija
Gledam malo po jubitou i bas izgleda ok
doctorfreak sophos lab mislim da ima