Flipper PS2MASTER pa već sam ti rekao da kupujem samo PS5, a i to je upitno jer izgleda da ništa od posla dalje. XSX kupujem ako bude nekad love. 🙂
PS2MASTER Flipper pa već sam ti rekao da kupujem samo PS5, a i to je upitno jer izgleda da ništa od posla dalje. Ne verujem ti ni reč da ga kupuješ. :p A što se tiče posla, javi se umjesto Nine Badrić za branje krumpira. Reci da si slavan. 🤑
boja1964 Flipper Ma jasno mi je to. No microsoft ne nudi ništa novog na gamepadu pa je logično da će stari raditi kad je isti kao novi. Sony nudi nešto novo i trude se da na novim igrama osjetiš neki napredak. Stoga stari gamepad ne bi mogao doprinjeti boljem igračkom iskustvu pa je ograničen samo na PS4 igre. Po meni očekivano.
LordSec Prelose, sada kada se ekipa okupi umisto da mogu koristit ps4 kontrolere za splitscreen triba bi kupit nove. 👎
boja1964 LordSec Baš čudno što na novim igrama koje su optimizirane za novu generaciju gamepada nećeš moći koristiti stari gamepad koji bi ograničio igračko iskustvo. Lijepo je što ćeš stari gamepad moći koristiti na starim igrama. Preporuka, igrajte stare igre i problema nema.
master_x Flipper Jesu retardirani.kako da sad spojim PS5 na AV reciever sa zvučnicima?Stvarno su smješni sa odlukama.
Icek Flipper Ne znam koliko je to bitno, ali čini se da PS5 nema optički izlaz. WTF??? Kako da ja sad spojim Astro slušalice koje idu isključivo na optički??? Kao i dosta high-end slušalica oje idu na optički...valjda.
maverick Kako da ja spojim svoj Denon uredjaj?! Wait, pa ja ni necu kupiti tu lonku 🙆. Sad bez zajebancije, ako je istina, onda bas jadno od sonya, ali navikli smo...
escoban HDMI u AV reciver? Ja bar imam neki “adapter” od televizije u koji ide 4 HDMI-a ( ps4 i iptv koristim) i ima ulaz za opticki kabel i sve to povezano sa AVom
maverick escoban dobiva se lag kad ti konzola nije direktno povezana optickim kablom na audio uredjaj, vec ide preko tv-a. Neki to nece primjetiti, ali ja primjetim. Adapterima takodjer ne vjerujem jer cesto znaju biti jeftina sranja.
maverick weky ne nego zato postoji fucking mogucnost da stavis na konzolu opticki izlaz. Sveta krava sony je pojela govno sa slim verzijom ps4 i sad ce izgleda opet. Zasto kupovati nesto posebno sto treba biti jebeni standard.
Icek maverick ne nego zato postoji fucking mogucnost da stavis na konzolu opticki izlaz. Sveta krava sony je pojela govno sa slim verzijom ps4 i sad ce izgleda opet. Zasto kupovati nesto posebno sto treba biti jebeni standard. Apsolutno se slažem sa ovime. Bratu sam dao last gen Astro sluške uz PS4 fat i kad je prešao na Slim verziju više nije mogao koristiti sluške. Popizdio on, popizdio ja.
munja maverick zato sta kad kupujes nesto posebno tribas to posebno i platit, sta generira profit. Cista ekonomija nažalost