DualShock 4 neće raditi na PS5 s PS5 igrama, ali hoće s PS4 igrama
Zato postoji ARC.
maverick ne nego zato postoji fucking mogucnost da stavis na konzolu opticki izlaz. Sveta krava sony je pojela govno sa slim verzijom ps4 i sad ce izgleda opet. Zasto kupovati nesto posebno sto treba biti jebeni standard.
Apsolutno se slažem sa ovime. Bratu sam dao last gen Astro sluške uz PS4 fat i kad je prešao na Slim verziju više nije mogao koristiti sluške. Popizdio on, popizdio ja.
Jesu pojasnili sta to znaci da ce radit za ps4 igre samo , ako kupim npr. novu fifu koja ce izac za obe konzole dali ce radit DS4?
Koga briga uopce, sa konzolon dobijes kontroler.. I vjerojatno ce bit bundle neki sa dva kontrolera... Ne vidin neki veliki problem oko ovog jer dosad nikad konzole nisu radile sa last gen kontrolerima
munja Nintendo je takve stvari dopuštavao svojim igračima. Isto tako, zašto platiti dodatni kontroler kojeg moraš dodatno kupiti da bi recimo igrao novu Fifu sa prijateljem kad već imaš za PS4.
Kužim da mnogo ljudi voli Sony ali brate, ako su zajebali onda su zajebali nema tu nikakve izlike niti opravdanja.
munja A realno, bitno je. Pogotovo danas u vrijeme iskoristivosti i ponovne upotrebe svega što je ispravno i kompatibilno. Zahvaljujući sličnim inicijativama za par godina više nećeš imati više punjača za mob, već samo USB type C. U kontekstu konzola, sigurno da bi bilo bolje imati kontroler koji neće biti zakinut za mogućnost korištenja u novijim igrama, ako za to već nema neke objektivne prepreke.
Ovo je tako očito da Sony želi mlatiti lovu na novim kontrolerima da ne može biti očitije.
- Uređivano
munja pa glupo je , ja npr. igram 99% solo igre ali nekad zna naic neko da bacimo fife ili nba zasto bi davao 50eura ili koliko vec bude kosta kontroler kad bi moga jednostavno uzet svoj DS4
Meni bi bilo ok kad nebi DS4 radio za prave PS5 exluzive , ali ako igra postoji i na ps4 nevidim zasto nebi moga koristit ds4 na ps5