PlayStation CHAT
foggy To sam si i mislio,al opet barem povrsinski otvori imaju koliko toliko zraka
Tzereen Meni je vukla leve. Rastvoris ga do tih gljiva, skines njih i gumice, alkohol, propuses, vrnes. Najgori ti je L2 i R2, imaju mali peder (feder) iza i to ak ti ispadne ocekuj da ces ga vracat sat vremena. Ja sam ispizdio. Ali eto, doslovmo sam sve s alkoholom pocistio, skinuo gljive i vratio ih, i joy proradio. Ima hrpa videa, nije tesko
Čuo sam da Biver isto svake godine rastavi Dualshock radi čišćenja.
Počisti ostatke s poda.
Koje slušalice koristite na Plejki i koje su po vašem mišljenju najbolje za gejmanje?
Ako može neka preporuka.
Raziel
Fenix
Meni su preporucili na bug-u HyperX Cloud II.
Nisu bezicne kao Fenix-ove. Meni ne smeta zica, a trebalo mi je i za PC.
Sa zvukom sam prezadovoljan. U TLOU2, uopce ne trazim sifre od sefova, sve otkljucavam na zvuk.
Jedina mana je sto nemaju na kabelu potenciometar za stisavanje zvuka, pa moram stisati zvuk unutar igre, jer je preglasno.
Jedva cekam isprobati na PS5 da vidim taj njihov "novi" zvuk.
Chaky
Raziel
Moja topla preporuka je za Steelseries Arctis 7 ako želiš bežični ili Arctis 5 ako želiš žičani.
Preferiram tu tkaninu na ušima puno puno više od kožnih školjki koje na mnogim ušima izazivaju vrućinu, znojenje i nelagodu kod mnogih. Plus je kvaliteta zvuka odlična, kao i kvalitetan mikrofona.
A udobnost i kvaliteta izrade su prva klasa. Samo pazi da uzmeš model iz 2019 nadalje, jer su oni prvi bili malkice neudobniji.
Ja baš čekam Crni petak da ulovim novi Arctis 9. Funkcionira i s PC-em i funkcionirat će s PS5, stvarno mi se čini da je serija pun pogodak. No neću dalje u offtopic vuči.
- Uređivano
Presudilo je da uzmem Hyper X II.
I onako sam sinoć naletio na akciju na Amazonu, pa ću njih i uzeti. A i većina ljudi hvali ebeno dobar kvalitet zvuka.
Te Arctis su mi full sexy, al su i poskupe.
Ko bi ženi objašnjavao da su gejming slušalice mnogo važnije od njene šminke.