foggy

Kacmo kot toga, jel se može lako popravit kontroler? Zapinje mi lijeva gljiva. Al ne u svim igrama. Jednostavno držim prema gore, al lik ne ide stalno, već zastajkuje. Ima smisla da ga sam otvaram, propušem il neki kurac?

foggy To sam si i mislio,al opet barem povrsinski otvori imaju koliko toliko zraka

😁
    😂
    1 / 2
    Bojim se otvarati sve da ne shebem nekaj,kak sam na PS3 procesor iscupao dok sam mijenjao pastu. Trebalo je ispod njega staviti pastu,al prije toga gavse moralo ugrijati pistoljem na vruci zrak,a ja bedak njega na silu izvadio Srecom bila je to ona fat 80 GB verzija.

Tzereen Meni je vukla leve. Rastvoris ga do tih gljiva, skines njih i gumice, alkohol, propuses, vrnes. Najgori ti je L2 i R2, imaju mali peder (feder) iza i to ak ti ispadne ocekuj da ces ga vracat sat vremena. Ja sam ispizdio. Ali eto, doslovmo sam sve s alkoholom pocistio, skinuo gljive i vratio ih, i joy proradio. Ima hrpa videa, nije tesko

foggy
      Bilježim se sa štovanjem.
      Moj naklon.

Čuo sam da Biver isto svake godine rastavi Dualshock radi čišćenja.

Počisti ostatke s poda.

sanzo Upalim mali ventilatorčić, usmjerim ga ravno u PS4. Gotovo pa nečujan cijelo ljeto.

foggy
        Ma pored je taj ventilator, ne iza njega. Mislim ja sam to stavio jer mi psihički pomaže, ne znam jel stvarno pomaže 😃

zontra Vjerojatno pomogne malo, ali ako bas hoces bit pic pic, onda busis rupu iznad ventilatora koji je tamo kak skines gornju plastiku, pa ti taj cupa van. Sve ostalo moze bit cak i protukorisno 🙂

Javi za koji mjesec jel sve ok 😃

2 mjeseci kasnije
          7 dana kasnije

sandidam
          Probaj pobrisati notifikacije i poruke koje ti ne trebaju. To je jedan od najcescih uzroka.

@Chaky nemoj zezati? Nisam to nikada probao niti mi je palo na pamet. Hvala 🙂

@Chaky
            bome je 😃 mislim da je problem bio u porukama koje mi se provlače preko 6 godina. Hvala ti puno 🙂

Koje slušalice koristite na Plejki i koje su po vašem mišljenju najbolje za gejmanje?

Ako može neka preporuka.

Raziel Gold Wireless headset i mislim da su te najbolje što se mogu naći za PS4 do 80 eura

Raziel
                Fenix
                Meni su preporucili na bug-u HyperX Cloud II.
                Nisu bezicne kao Fenix-ove. Meni ne smeta zica, a trebalo mi je i za PC.
                Sa zvukom sam prezadovoljan. U TLOU2, uopce ne trazim sifre od sefova, sve otkljucavam na zvuk.
                Jedina mana je sto nemaju na kabelu potenciometar za stisavanje zvuka, pa moram stisati zvuk unutar igre, jer je preglasno.
                Jedva cekam isprobati na PS5 da vidim taj njihov "novi" zvuk.

Chaky
                  Raziel
                  Moja topla preporuka je za Steelseries Arctis 7 ako želiš bežični ili Arctis 5 ako želiš žičani.

Preferiram tu tkaninu na ušima puno puno više od kožnih školjki koje na mnogim ušima izazivaju vrućinu, znojenje i nelagodu kod mnogih. Plus je kvaliteta zvuka odlična, kao i kvalitetan mikrofona.
                  A udobnost i kvaliteta izrade su prva klasa. Samo pazi da uzmeš model iz 2019 nadalje, jer su oni prvi bili malkice neudobniji.

Ja baš čekam Crni petak da ulovim novi Arctis 9. Funkcionira i s PC-em i funkcionirat će s PS5, stvarno mi se čini da je serija pun pogodak. No neću dalje u offtopic vuči.

Presudilo je da uzmem Hyper X II.
                  I onako sam sinoć naletio na akciju na Amazonu, pa ću njih i uzeti. A i većina ljudi hvali ebeno dobar kvalitet zvuka.

Te Arctis su mi full sexy, al su i poskupe.
                  Ko bi ženi objašnjavao da su gejming slušalice mnogo važnije od njene šminke. 😆