Chaky
Raziel
Moja topla preporuka je za Steelseries Arctis 7 ako želiš bežični ili Arctis 5 ako želiš žičani.

Preferiram tu tkaninu na ušima puno puno više od kožnih školjki koje na mnogim ušima izazivaju vrućinu, znojenje i nelagodu kod mnogih. Plus je kvaliteta zvuka odlična, kao i kvalitetan mikrofona.
A udobnost i kvaliteta izrade su prva klasa. Samo pazi da uzmeš model iz 2019 nadalje, jer su oni prvi bili malkice neudobniji.

Ja baš čekam Crni petak da ulovim novi Arctis 9. Funkcionira i s PC-em i funkcionirat će s PS5, stvarno mi se čini da je serija pun pogodak. No neću dalje u offtopic vuči.

Presudilo je da uzmem Hyper X II.
I onako sam sinoć naletio na akciju na Amazonu, pa ću njih i uzeti. A i većina ljudi hvali ebeno dobar kvalitet zvuka.

Te Arctis su mi full sexy, al su i poskupe.
Ko bi ženi objašnjavao da su gejming slušalice mnogo važnije od njene šminke. 😆

Raziel za hyperom nemres fulat. Imao jedinicu, dvicu i sas flight i sve su fantasticne.

Mogu uzeti, ali malo sutra.
    Ovi što imaju Hyper X spajaju direktno USBom u Plejku da bi dobili taj traženi zvuk, ko god spoji u Dualshock, zvuk bude loš.
    A ja da se spojim na plejku USBom nema šanse, jer je TV gdje je plejka od sećije više od 4 metra (duzina kabela Hyper Xa je 3 metra max)

Tako da idu bluebooth sluške, a trenutno vijećam između Arctis 1 i Sony Gold Wireless..

Gejmerske slatke muke.

Raziel ja spajam na dualshock i zvuk je super. Al postoji ti usb extender pa mozes i tako rjesit.

Imas i hyper x cloud flight, one su ti wireless i mogu se i spojit u dualshock.

11 dana kasnije

Prodao sam ps4 i sad me zanima do kad mi vrijedi ps plus pretplata,pokušavao sam preko kompjutera ali ne mogu nigdje naci.
      Zna li netko kako viditi preko kompjutera do kad mi vrijedi ps pretplata?

weky ne mogu naci,ima 15min trazim i kad uđem u subscription otvori mi playstation store i tamo se ubio tražeći.

Treba mi Sherlock Holmes da vidim do kad mi traje,nemoguće.

Nešto su smrdali. Odma bi ti trebalo pokazati.

da, sony te stvari bas lijepo intuitivno slozi 😆

Evo za točno mjesec dana izlazi PS5 u određenim zemljama, valjda ćemo do tada vidjeti korisničko sučelje

4 dana kasnije

Sreca da je mene covjek iz infomarka odma kontaktirao, cim su pocele prednarudzbe, i osigurao sam si primjerak, i jos uz to spidermana 🙂.. a jos jednu plejku sam uzeo preko t-coma.. znam da je pretplata, ali sta je tu je 🙂.. To mi za necaka 😛.. Samo se nadam da nece biti kasnjenja, a i ako bude par dana kasnila, to nije problem 🙂

22 dana kasnije

Heeloow..imam problem sa spajanjem koji me muci vec neko vrijeme..kad sam kupio ps4 sve sam ok spojio i tako sam igrao donedavno dok nisam promijenio operatora..sad se vise ni jedna online igra nece da pokrene vec mi izbaci canot conect to server al kad isti taj wifi signal pustim preko mobitela (wifi most) sve odlicno funkcionira...molim vas jel ima tko za pomoc jer ja nemam blage dume o tome...hvala

Jesi ponovno pokušao konfigurirati sve ispočetka? Počeo bi s restartom rutera i ponovnom konfiguracijom veze korak po korak.

Nisam.sad cu se bacit na to,malo ce potrajat dok to pokusam jer sam operiran,cim obavim javim.thanks

Da, kao što je buz rekao - stvar je do toga da ti PS i router ne komuniciraju. Trebaš postavti sve ispočetka. Možeš na PS4 za početak da ti proradi u postavkama kod mreže staviti sve na Automatic i to je to, a kasnije se onda možeš igrati s manualnim postavkama.

Imaš i ovdje temu koja je pomogla puno ljudi. vjerojatno ima itvoj router.

https://forum.ffa.hr/d/893-tutorial-postavljanje-staticne-ip-adrese-i-otvaranje-portova-prema-ps4

Ps..inace sa internetom je sve ok.radi na svim uredjajima a i sam ps uredno instalira i obavlja update samo je online spajanje nemoguce