Ako si odabrao PlayStation grupu, ovo vidiš sa svima ostalima koji su odabrali isto.

Unutar grupe otvaraj teme, piši što želiš i radi što te volja.

Pravila nema i sami odlučujete što želite ili ne želite.

I, ko je odabrao tag?

Koliko vas ima problema sa sporom plejkom? ali baš onako žešće sporom. Prije godinu dana sam prodao 1TB i ta mi je imala solidnu brzinu. Trenutno imam od 500GB a ta je majko moja. Od samog početka je usporena. Otvaranje liste frendova i ulazak u početni ekran tokom igre podsjeća me na iščekivanje Godota. Ne znam ako stvar u količini memorije li ipak nečemu drugom.

Taj problem se službeno naziva Orbis OS.

Kužim da je OS u banani, ali ne shvaćam zašto mi je na 1TB verziji funkcionirao puno bolje nego na ovoj od 500GB. Da se nisu mogli naučiti na onoj trojci koja je bila još gora, pa napraviti kako spada za četvorku, nije mi jasno. Valjda će za peticu biti kako treba napokon.

Puno je razloga sporog sučelja, pa vidi što imaš od ovoga. Doslovno sve usporava OS.

-veliko zauzeće diska i hrpetina instaliranih igara (sve više od pola ubije performanse)
    -korištenje animirane teme
    -korištenje bilo kakve teme osim defaultne
    -hrpa notifikacija
    -hrpa frendova, communitya, poruka
    -sama prijava na online uz visoku latenciju internet veze

U ovih sedam godina, performanse su doslovno potonule, neovisno o reviziji ili verziji PS4.

Pitaj @PS2MASTER -a, njemu nist ne steka. Laze nas kolko je velik 🙂
    I meni je sve postalo sporo za popizdit, presao sam na screenshotanje preko capture kartice jer ovo preko plejke je kriminal...

Zbilja sramotno kako jedan OS moze tako jadno radit. A ps store necu ni spominjat...

Ja gore imam par igara, nemam nista sa liste od wekya i radi uzasno.

Tzereen Nemoj mi taj drlog ni spominjat 😛

Od davnina je OS takav, ali kako vrijeme ide, tako se ni ne trude da ga srede.

Kad dođe PS5, sve će letit. Letit!

Neki dan sam upalio PS3 i mogu vam reć da i PS4 leti.

Po zvukovima koje ispušta sad po ljeti, svako malo moram pogledat da nije stvarno poletio.

@weky
        hvala ti, baš ću provjeriti malo ako mi nešto od toga usporava konzolu.

sandidam

Moj radi ko urica. 500 GB star tri godine,cak se ni po ovim vrucinama ne cuje jako,a visim na njemu nenormalno puno

Gazza Rebuild ti se radi svaki puta nakon upgradea firmware-a. Tak da mislim da ipak to nije.
            A koliko vam je glasna plejka ovisi samo koliko je čista iznutra i koliko je stara pasta (i koliko je ostalo te iste paste). Nakon što mi je Fenix sredio plejku, ja je više ne čujem.

foggy Nakon što mi je Fenix sredio plejku, ja je više ne čujem.

Jer je više ni ne pališ.