Gazza Rebuild ti se radi svaki puta nakon upgradea firmware-a. Tak da mislim da ipak to nije.
A koliko vam je glasna plejka ovisi samo koliko je čista iznutra i koliko je stara pasta (i koliko je ostalo te iste paste). Nakon što mi je Fenix sredio plejku, ja je više ne čujem.

foggy Nakon što mi je Fenix sredio plejku, ja je više ne čujem.

Jer je više ni ne pališ.

Glasnoća ovisi o prašini i pasti definitivno. Ali mi brzina tj sporina i dalje nije pretjerano jasna. Da mi šteka od prvog dana, malo čudno. Možda kako te potrefi. Šteta sto me nije potrefila ona masterova nepogrešiva serija 😂

foggy
    E to nisam znao da se kod updejta svaki put napravi automatski rebuild. Neki dan sam isao otvoriti poklopac da vidim koliko ima prasine na ventilatoru,iznenadio sam se kad sam vidio da je prakticki niti nema. Isto tak,obavezno svakih mjesec/dva usisam s usisavacem one sve otvore i poprilcno mi tiho radi i po ovim vrucinama.

Sad znam ko ce mi mijenjati pastu kad dodje vrijeme za to 😁

Gazza Zapravo mislim da ovisi koliki je update i sto su mijenjali, rebuild ide kada imaju neke DB changes pa se onda to radi.

Ako mislis da si sve usisao a samo si poklopac dignuo, nisi nista napravio 🙂 Pravo se sranje krije iza kraj napajanja, a za to treba rastavit dosta konzolu.

foggy

Kacmo kot toga, jel se može lako popravit kontroler? Zapinje mi lijeva gljiva. Al ne u svim igrama. Jednostavno držim prema gore, al lik ne ide stalno, već zastajkuje. Ima smisla da ga sam otvaram, propušem il neki kurac?

foggy To sam si i mislio,al opet barem povrsinski otvori imaju koliko toliko zraka

😁
          😂
          1 / 2
          Bojim se otvarati sve da ne shebem nekaj,kak sam na PS3 procesor iscupao dok sam mijenjao pastu. Trebalo je ispod njega staviti pastu,al prije toga gavse moralo ugrijati pistoljem na vruci zrak,a ja bedak njega na silu izvadio Srecom bila je to ona fat 80 GB verzija.

Tzereen Meni je vukla leve. Rastvoris ga do tih gljiva, skines njih i gumice, alkohol, propuses, vrnes. Najgori ti je L2 i R2, imaju mali peder (feder) iza i to ak ti ispadne ocekuj da ces ga vracat sat vremena. Ja sam ispizdio. Ali eto, doslovmo sam sve s alkoholom pocistio, skinuo gljive i vratio ih, i joy proradio. Ima hrpa videa, nije tesko

foggy
            Bilježim se sa štovanjem.
            Moj naklon.

Čuo sam da Biver isto svake godine rastavi Dualshock radi čišćenja.

Počisti ostatke s poda.

sanzo Upalim mali ventilatorčić, usmjerim ga ravno u PS4. Gotovo pa nečujan cijelo ljeto.

foggy
              Ma pored je taj ventilator, ne iza njega. Mislim ja sam to stavio jer mi psihički pomaže, ne znam jel stvarno pomaže 😃

zontra Vjerojatno pomogne malo, ali ako bas hoces bit pic pic, onda busis rupu iznad ventilatora koji je tamo kak skines gornju plastiku, pa ti taj cupa van. Sve ostalo moze bit cak i protukorisno 🙂

Javi za koji mjesec jel sve ok 😃

2 mjeseci kasnije
                7 dana kasnije

sandidam
                Probaj pobrisati notifikacije i poruke koje ti ne trebaju. To je jedan od najcescih uzroka.

@Chaky nemoj zezati? Nisam to nikada probao niti mi je palo na pamet. Hvala 🙂

@Chaky
                  bome je 😃 mislim da je problem bio u porukama koje mi se provlače preko 6 godina. Hvala ti puno 🙂

Koje slušalice koristite na Plejki i koje su po vašem mišljenju najbolje za gejmanje?

Ako može neka preporuka.