PlayStation CHAT
Glasnoća ovisi o prašini i pasti definitivno. Ali mi brzina tj sporina i dalje nije pretjerano jasna. Da mi šteka od prvog dana, malo čudno. Možda kako te potrefi. Šteta sto me nije potrefila ona masterova nepogrešiva serija
foggy
E to nisam znao da se kod updejta svaki put napravi automatski rebuild. Neki dan sam isao otvoriti poklopac da vidim koliko ima prasine na ventilatoru,iznenadio sam se kad sam vidio da je prakticki niti nema. Isto tak,obavezno svakih mjesec/dva usisam s usisavacem one sve otvore i poprilcno mi tiho radi i po ovim vrucinama.
Sad znam ko ce mi mijenjati pastu kad dodje vrijeme za to
foggy To sam si i mislio,al opet barem povrsinski otvori imaju koliko toliko zraka
Tzereen Meni je vukla leve. Rastvoris ga do tih gljiva, skines njih i gumice, alkohol, propuses, vrnes. Najgori ti je L2 i R2, imaju mali peder (feder) iza i to ak ti ispadne ocekuj da ces ga vracat sat vremena. Ja sam ispizdio. Ali eto, doslovmo sam sve s alkoholom pocistio, skinuo gljive i vratio ih, i joy proradio. Ima hrpa videa, nije tesko
Čuo sam da Biver isto svake godine rastavi Dualshock radi čišćenja.
Počisti ostatke s poda.
Koje slušalice koristite na Plejki i koje su po vašem mišljenju najbolje za gejmanje?
Ako može neka preporuka.