fensisuperstar chono y malo sam sa alkohol prosao cisto da skinem prljavstinu pa cu oricekat i montirat
fensisuperstar @chono ne znam dal da kabel od gpua provucem ovako o nekako ga arcam da izgleda lijepo ili ga stavim od dolje. Vjv je najbolje kad je vertical sto se tice kablovine ali kuzis Ili ovako
fensisuperstar Kaiserus da. Samo sto nemam 5v na maticnoj…. Necu moci imati softverski rgb kontrolu moram kupit onaj dodatak u kurac :-)
fensisuperstar Just fucking around radi pc krivi boot kablovi. Ugl. Imam problem fanovi su na 100% ne znam kako usporit xD
fensisuperstar ugasio sam fanove od kučišta. zapravo bez njih doslovno na 35 stupnjeva cpu. uštekao sam ih u chasis fan i ide na 100% ili mi treba bios update ili mi treba kontroler.
fensisuperstar chono jesam i ne prepoznaje ga. Poslao sam support lian li u za pitanje gdje ga treba spojiti. I kako namjestit
fensisuperstar riješio sam fanove ali RGB će čekati RGB hub da kupim. uglavnom bili su mi na PMW umjesto DC. uglavnom sredio sam kablove (osim ovog gore od fan headeara ali njega ću sredit kad kupim side hub. Uzeo sam si nove sata konektore iz uzi shopa jer mislim da su mi starili radili problem i stavio sam si crni za usb i crveni za HDD. kable management od iza je iz nekog razloga fenomenalan ali vrlo bi rado ne imao HDD cage u ovom trenutku jer mi kabel od napajanja totalno nekompatibilan sa lokacijom hdd cagea. ali uspio sam slozit. Isto tako sam sredio kablove od arctica i jedino što mi trenutno jebeno smeta je to što ne mogu potpuno sakriti usb 3.0 kabel. vjv bi mogao kupit dodatak da ga mogu pod kutom ubost ali nek bude ovako savijen. Jedino što ću sad uzeti je 2 infinity fana i zamjenit zadnji ventilator i dodati ventilator sa zadnje strane kučišta ispod grafičke. Ovo kučište ima nosač za njega i prostor gdje prolazi kabel u kučište i odmah iza matične. i naravno kad još spojim front panel bit će RGB puke. Šalim se ide u bijelo sve.
chono fensisuperstar ako ti pomaze, moj Artic Freezer RGB je dosao s uputama da se konekta na 5v 3 pinski konektor. Nije radio. Proradilo je kad sam ga ustekao u 12V 4 pinski rgb konektor na maticnoj i mogu ga stelat sa appom od maticne
Sorcerer Prvi 500hz monitor https://www.engadget.com/alienware-500-hz-gaming-monitor-ips-g-sync-170047975.html
moschus Sorcerer Za godinu dana imamo ekipu koja tvrdi da ne moze igrati nista sto nije barem u 460hz jer im je inace trzavo 🤣
fensisuperstar moschus pazi mislim da iznad 160ish herca fakat nemreš primjetit ali vjerojatno ti je jako ugodno za gledati u to. Na kraju što ti je veći refresh rate manje ti se umaraju oči.