chono fensisuperstar i meni je, nakon BIOS updatea 😅 jos mbo nema qflash opciju, pa smo gurali 12th gen cpu da flashamo bios. Nakon toga je diglo postojeci Win10 sa svime bez problema. Ali isao sam svejedno na clean install 11
fensisuperstar chono ne mogu naci original backplate Kakav zajeb. Ne znam gdje mi je kutija od matične
fensisuperstar chono nasao Sad je pitanje dal se skida ovaj ljepljivi dio. Pretpostavljam da ne. Ne sjecam se vise pogledat cu manual
fensisuperstar chono y malo sam sa alkohol prosao cisto da skinem prljavstinu pa cu oricekat i montirat
fensisuperstar @chono ne znam dal da kabel od gpua provucem ovako o nekako ga arcam da izgleda lijepo ili ga stavim od dolje. Vjv je najbolje kad je vertical sto se tice kablovine ali kuzis Ili ovako
fensisuperstar Kaiserus da. Samo sto nemam 5v na maticnoj…. Necu moci imati softverski rgb kontrolu moram kupit onaj dodatak u kurac :-)
fensisuperstar Just fucking around radi pc krivi boot kablovi. Ugl. Imam problem fanovi su na 100% ne znam kako usporit xD
fensisuperstar ugasio sam fanove od kučišta. zapravo bez njih doslovno na 35 stupnjeva cpu. uštekao sam ih u chasis fan i ide na 100% ili mi treba bios update ili mi treba kontroler.
fensisuperstar chono jesam i ne prepoznaje ga. Poslao sam support lian li u za pitanje gdje ga treba spojiti. I kako namjestit