Slažem se. Piše na početku da pravila nema, ali naravno da to vrijedi o temi pisanja. Pravila foruma i dalje vrijede, ova tema nije izuzetak. Ideja s "podjelama" je bila za zabavu i podizanje aktivnosti. Ako će voditi u kontra smjeru, gdje se stvara animoznost ili se izruguje, tada ću osobno tražiti povratak na stari sistem.

Kakva pravila? Pa napisao sam sto se dogodilo u temi i da je lik. To sam napisao i direktno u postu da nema smisla raspravljati dalje. Nista drugo

@Deadwalker slazem se sa time. Nećemo nikoga vrijeđati jer smo PCMR. Apsolutna rasa gamera. 😃
@chono7 veljko da ne mislis da mislim da se ovo odnosi sad na tebe. Što jest jest. Kad je netko tvrdoglav ne isplati se raspravljati sa njim. Eto ja sam napravio master post što se cloud techa tiče pa nisam dobio ništa od toga. a @Fico nemoj sabotirati moju bebu!
Moja ideja je kul samo trebamo ne biti debili. A ako osobno netko priča o meni veljku ili ikome u onoj nize rangiranoj playstation grupi (sarkazam dostupan) to mi moze samo dignuti ego. Moćni smo IRL moćni online. Samo još fali da uzmemo nove radeonke i igramo 8k 60fps kao jebeni gaming kraljevi.

fensisuperstar nadam se da je Microsoft za novi Flight Simulator dobro birao instalacijske DVD-ove 😃

Ulovio ovo danas:

Živjeli ultra detalji.

Yup, Odiseja.
    S time da je to open world naslov.
    Engine je brutalan (i jednako tako zahtjevan), jedva čekam vidjeti kakve ću screenove uspjeti uloviti u Valhalli. Texture work nije najbolji za neke objekte, no kada napucaš rezoluciju do 4K, bude ok 😃

microsoft flight simulator iliti nemaš dovoljno šoldi da me vrtiš na max

ja igram ff15. najgori port ikad. Grafički savršeno vrtim ultra 60 fpsa ali ima memory leak veličine mog šupka. imam 16 giga rama (i to corsair platinum dominator)i 20 giga na ssdu kao pagefile za ram/vram i opet mi zna pojesti svih 36 giga
    😃 btj

Evo jedan close-up kadar - baš jebeno impresivno za open world igru.

i onda mi weky kaze da je muško. e pa jebiga. dobra je. dao bi joj da me izjaše kao što sam jahao na motoru jednom sa frendom. zaletio sam se i skočio iza škole na jednoj yamahi od 125 kubika i frend je ostao sjedit u zraku bez da se namjesti na amortizaciju i kad smo sletili slupao si je jaja kao ona scena u james bondu sa rupom u stolici.
      fatality.

Kako jebački screenovi, imaš mota za to i gotovo.

Ja čekam da budem prid kraj igre da svoje stavim ali bit će borba izabrat neki normalan broj s obzirom da ih već sad imam priko iljadu.

Jesam li izdajnik ako sam PC Master Race u duši, ali kad dođem kući zastalno iz bijelog svijeta, radi prevelike cijene današnjih komponenti (koje bi morao graditi iz temelja) odlučim se za novi PS5? :$

f_i_c_o
        "The 4700G can be seen playing Death Stranding at over 30fps at 1080p and over 60fps at 720p on high settings (very high model detail, medium shadow resolution, ambient occlusion on, and post-processing, depth of field, and TAA on). Similarly impressive results are shown in other games like Doom Eternal, which floats between 40 and 70fps at 1080p on high settings."

Giphy - I See How It Is Craig Robinson GIF

Giphy - issues smiling GIF by Third Rail with OZY

NOT VERY PC MASTER RACE FRIENDLY NUMBERS BRO