Ako si odabrao PC grupu, ovo vidiš sa svima ostalima koji su odabrali isto.

Unutar grupe otvaraj teme, piši što želiš i radi što te volja.

Pravila nema i sami odlučujete što želite ili ne želite.

Ja volim PlayStation.

Fico

Solidna 8/10 , zamjerke koje imam su sto je igra tehnički krš mada je sada super na što je ličila još do prije godinu dana, nema trenutno singleplayer kampanje, ima cheatera (kad su rekli da će uvest Battle Eye samo sam se nasmijao jel taj Battle Eye kurca ne vrijedi, ako si igrao Siege vjv. si u jednom trenutku nabasao na cheatera) i već je preko 3 godine u beti inače bi bila zacemntirana 10-tka.
Ali onda opet kad razmislim nije im za zamjeriti, ovo što su napravili je nešto revolucinarno s timom od 60-tak ljudi i ograničenim financijama.
Mnogi AAA studiji koji imaju 400+ljudi i silne milijune na raspolaganju nisu u stanju napraviti ovo što ekipa iz Battlestate Games-a radi.

Znači igra je ultra zabavna pogotovo ako imas squad s kojim bi igrao i kad serveri rade kako trebaju, ali je također i ultra frustrirajuća kad su serveri u kurcu i ako te par rundi zaredom matcha s cheaterom xD.

f_i_c_o

ako si igrao Siege vjv. si u jednom trenutku nabasao na cheatera

Da barem jednom...

ako imas squad s kojim bi igrao

Nekako očekivano, shvatio sam da je za takve pomalo HC igre potrebno ili biti komunikativan u nadi da je community dobar ili imati svoju klapu.

Jako me privlači igra, ali sam i dalje nekako na rubu, čekam da dođe na Steam jer mi za sada izgleda kao mehanika da se izbjegne potencijalni povrat novca. 😅 No drži se na oku, svakako.

Jedina platforma gdje Kassandra probada srca u 60+ frejmova

Jel se meni cini ili ovaj chat ucitava brze od ostalih? 🤭

Ovaj ide u 60FPS-a.

što jest jest playstation 2 je vrh od konzole za to vrijeme. 😃

sine jedva čekam da izađe nova serija amd i nvidia grafičkih skupa sa novim procesorima.
    Sine perverzije koje će se izvodit će pokopati trenutnu generaciju konzola kao što je witcher 3 pokopao sve ostalo 😃
    cyberpunk 4k 144hz
    Giphy - Tripping I Feel It GIF by moodman

Vjerujem da će Nvidia ako ništa drugo bar službeno najaviti RTX 3000 seriju sad u 8. mjesecu , a možda čak i puste odmah Founders Edition u prodaju, mislim da su sličnu stvar napravili i s 2000 serijom, dok bi aftermarket kartice trebale doći u Rujnu tj. cca mjesec dana kasnije.

Živo me zanima što je AMD pripremio:

Drugi video 4:10 😆

AMD isto sprema nesto veliko. Ako budu tu negdje performansama, mislim da ce Nvidia i dalje voditi u ray tracingu i dlssu. Ipak se suska o posebnim chipovima samo za to, da se rastereti core performance.

P. S. dao zahtjev Fenixu za pod badges, da mogu roknut Nvidiju kod avatara 😁

Upravo vidio na fejsu! Saljem Fenixu za vijest. Bilo bi cool

Mislim, ovo je zajebana stvar. Bethesda već zna iduću platformu za Skyrim.

@chono7 Ne želim biti partibrejker, no mislim da fakat nije ok ovdje u (polu)zatvorenoj grupi pisati kakav je netko ili nije. Ja sam uvijek za zajebanciju, posebice na svoj račun, no mislim da ovo nije dobar smjer za forum. Već sam nedavno skoro odustao od tipkanja ovdje zbog silnih prepucavanja, fakat nemam volje to čitati. Ono, ima nas dosta ovdje s 30+ godina, valjda toliko odrasli možemo biti

🙂
    🙂
    1 / 2
    Pretpostavljam da nisi ništa loše mislio (možda sam i pogrešno shvatio tvoj komentar, nhf), samo se bojim u kojem to smjeru može otići. Bez obzira koliko se netko od nas ne slagao s nekime u određenim stavovima, treba respektirati tuđe mišljenje. Ne znam Mastera osobno, no on ako ništa drugo, uvijek se trudi svoja viđenja potkrijepiti s nekim informacijama / citatima koje linka u svojim postovima. Što većina forumaša vrlo rijetko radi.

Slažem se. Piše na početku da pravila nema, ali naravno da to vrijedi o temi pisanja. Pravila foruma i dalje vrijede, ova tema nije izuzetak. Ideja s "podjelama" je bila za zabavu i podizanje aktivnosti. Ako će voditi u kontra smjeru, gdje se stvara animoznost ili se izruguje, tada ću osobno tražiti povratak na stari sistem.

Kakva pravila? Pa napisao sam sto se dogodilo u temi i da je lik. To sam napisao i direktno u postu da nema smisla raspravljati dalje. Nista drugo

@Deadwalker slazem se sa time. Nećemo nikoga vrijeđati jer smo PCMR. Apsolutna rasa gamera. 😃
    @chono7 veljko da ne mislis da mislim da se ovo odnosi sad na tebe. Što jest jest. Kad je netko tvrdoglav ne isplati se raspravljati sa njim. Eto ja sam napravio master post što se cloud techa tiče pa nisam dobio ništa od toga. a @Fico nemoj sabotirati moju bebu!
    Moja ideja je kul samo trebamo ne biti debili. A ako osobno netko priča o meni veljku ili ikome u onoj nize rangiranoj playstation grupi (sarkazam dostupan) to mi moze samo dignuti ego. Moćni smo IRL moćni online. Samo još fali da uzmemo nove radeonke i igramo 8k 60fps kao jebeni gaming kraljevi.

fensisuperstar nadam se da je Microsoft za novi Flight Simulator dobro birao instalacijske DVD-ove 😃

Ulovio ovo danas:

Živjeli ultra detalji.

Yup, Odiseja.
      S time da je to open world naslov.
      Engine je brutalan (i jednako tako zahtjevan), jedva čekam vidjeti kakve ću screenove uspjeti uloviti u Valhalli. Texture work nije najbolji za neke objekte, no kada napucaš rezoluciju do 4K, bude ok 😃

microsoft flight simulator iliti nemaš dovoljno šoldi da me vrtiš na max

ja igram ff15. najgori port ikad. Grafički savršeno vrtim ultra 60 fpsa ali ima memory leak veličine mog šupka. imam 16 giga rama (i to corsair platinum dominator)i 20 giga na ssdu kao pagefile za ram/vram i opet mi zna pojesti svih 36 giga
      😃 btj

Evo jedan close-up kadar - baš jebeno impresivno za open world igru.