prayer Deadwalker Ja sam ovo probao napraviti prije preko powerline adaptera da se ne zezam sa ethernet kablovima i input lag je jednostavno bio pre velik, dok je sa HDMI-em bilo sve savršeno. Ali zbog nekog razloga bih onda imao flicker na jednom monitoru pa sam odustao od ovoga kompletno!
Deadwalker prayer skužio sam da Steam Link dobro funkcionira samo ako je veza preko ethernet kablova. LG ima još odličan gaming mod tako da je ovako input lag gotovo nepostojeći.
Sterlok Isključio taj core isolation pa ću vidjeti vremenom osjeti li se neka razlika, po njegovim testovima razlike ima.
Deadwalker fensisuperstar i ja tako mislim. U procesorima rasturaju, ovdje su u potpunosti nekonkurentni da je već žalosno gledati. Ne ide im na ruku niti stagnacija konzolaskog tržišta.
Sterlok Ak nvidija preuzme konzole budu koštale 1000 eura. Nvidija je bez konkurencije i to će najviše osjetiti kupci.
stitrek Sterlok Ak nvidija preuzme konzole budu koštale 1000 eura. Nvidija je bez konkurencije i to će najviše osjetiti kupci. Rdna 4 ce to izbjeci fokusom na entry i midrange kartice, tu i je najveca prodaja, Rdna 5 možda opet bude imala hi-end model.
Sterlok S druge strane Nvidia nam priprema GPU od 600W https://www.techpowerup.com/322284/nvidia-testing-geforce-rtx-50-series-blackwell-gpu-designs-ranging-from-250-w-to-600-w 250 kao početna, zvuči suludo. kad sam kupovao zadnju GPU rekao sam 200W je max kaj mi je prihvatljivo…ne zbog potrošnje struje nego količine topline koje ispušta u prostor tijekom ljeta, jer igram se cijelu godinu.
stitrek Sterlok To su R&D testovi, RX 6800 16gb uz Afmf je avion tako da treba cekati Rdna 5 ili eventualno Rtx 6000, valjda ce do tada AI upscaleri kompenzirati dio Wattaže😁
Zero To je samo odraz tržišta. Bit će ove godine još puno otkaza i zatvaranja, ne samo u gamingu već i tech i IT sektoru.