Sterlok Horizon Forbidden West: PC Performance Benchmarks for Graphics Cards and Processors | RPG/Role Playing | GPU TEST (gamegpu.tech) Praktički duplo zahtjevniji od prethodnika.
stitrek Sterlok Ryzen 7600 i RX 6800 16gb, taman za solidan PC, igra je dosta zahtjevna ali moglo bi se još izvuci performansi sa smanjivanjem par manje bitnih postavki. Ovdje se vidi kako kartice sa manje Vrama koriste više sistemoskog Rama, svakako detaljan test👍
Sterlok Išla bu kod mene bez frke na 4K, FSR performance, visoki detalji..i ako upalim frejm gen ide to na 140 fpsa.
doctorfreak Ekipa trebam pomoć ili savjet… Pc bi napokon preselio u dnevni boravak na veliku telku. Ono gdje imam problem je, kako na trosjedu koristiti miš i tipokvnicu? Mislio sam kupiti ovako nešto? Ima li toga kod nas?
fensisuperstar doctorfreak jysk - them bambus ili mejlbi https://jysk.hr/radna-soba/uredska-oprema/stalak-za-laptop-mejlby-podesiv-crna
TITANXIS doctorfreak Ono gdje imam problem je, kako na trosjedu koristiti miš i tipokvnicu Tipkovnicu ili laptop ak imaš onda lepo podigni jednu nogu i stavš je na drugi stolac ili tabure a tipkovnicu na nogu, lepo si niveliraš da to stoji a miš imaš kod desnog boka na površini na kojoj si i ti. Tak ja radim i samo ponekad zakunjam tak i onda se naglo trznem pa se bojim da mi to sve skup ne opadne ali sva sreća da se ipak trznem i skužim da sam zakunjal sa svim tim pizdarijama i odložim to sranje i odem spat.
doctorfreak fensisuperstar Imaš iskustva s tim? Bude se držalo na trosjedu? Ide full layout tipkovnica + prostor za miš?
fensisuperstar doctorfreak mogu probat. Imam doma bambus. To koriste žena od buraza i moja mama..probam pa ti javim