Deadwalker Sterlok Treba shvatiti da je osnovni princip trgovini izmišljen još iz pamtivijeka, stvori problem pa ponudi rješenje. Lol. Osnovni princip je da razvoj tehnologije omogućuje bolje rješavanje istih problema (npr. da se umjesto baked lightinga radi s RT-om), a ostaje pitanje tržišta hoće li to prihvatiti u kontekstu dodane vrijednosti ili ne za ponuđenu cijenu. Dobro se prepoznao problem da nije stvar u hardwareu, nego u deadlineovima i budžetu za igre koje diktiraju izdavači, no u konačnici, PC je bio i ostao otvorena platforma pa se neka postavka uvijek može uključiti / isključiti. Pod uvjetom da se općenito izda tehnički ispravan proizvod što je mislim veći problem u zadnje vrijeme od optimizacije RT efekata.
Sterlok Da zato je nvidija zaključala softverske nadogranje za zadnju seriju grafa, jer im nije u interesu stvarati probleme i nuditi "rješenja". Ne vjeruj nvidiji ni kada ti darove nosi 😂
fensisuperstar Bitno da directstorage, najrevolucionarnija tehnologija u zadnjih x godina živi u rupi od koliko ono igara? Jebo ih irud.
Sterlok Mislim jedna ili dvije. Opet zaboli devove za directstorage dok to nebu imalo barem 30% ciljanih kupaca.
Sterlok Gejmanje na 65" TVu, nema nazad…može samo naprijed. Sazrijelo vrijeme gaming TVa ali totalno, freesync 144 hza, hdr, mini led i samo udri. Sve opcije na dohvat dalinskog i gamepada.Sazrijrla tehnologija i cijena Točka
Genesis iz starog PC-ija zamjenio maticnu,proc i rame te mi se sad na neki cudan nacin ne vrte fanovi na AIO cooleru, uredno sam podesio windowse,isprobao igru no i dalje se ne vrte…. poludio sam….sutra zovem nekog lokalnog pc servisera….
fensisuperstar Genesis ajd pogledaj gdje si ubo cpu cooler i pogledaj u uputstvima koliko trebas ksblova stavit u 12 voltni utor. 12 v ti je onaj gore pored cpua
Tzereen Izgleda da ću morat i prije vremena slagat novu konfiguraciju… Htio sam prilikom useljenja, ali počeo mi se resetirat sam od sebe zadnja 2 dana. Ova je fakat izdržala… 9 godina će bit za mjesec dana ako se ne varam. Jebeno.
stitrek Tzereen Novi Ram najvjerovatnije, to je prva komponenta uz Ssd na PC-u koja odlazi. Naravno i puno prasine zna raditi problem jer ponekad sprovodi malu kolicinu napona te radi mikro kratke spojeve koji znaju zezati PC.
Genesis @Kaiserus @fensisuperstar ostao mi jedan kabl od AIO fanova ispod maticne….sad sve uredno radi….
Tzereen fensisuperstar nope. Postao je osjetljiv na guranje i vađenje USB-ova iz sebe. Kad prebacujem s poslovnog na njega miša, tipkovnicu i kameru. Ili USB diskove.
stitrek Sterlok FSR 3 nikada nije bio toliko ni los kao što oni dramatiziraju, izgleda mi kao da je ekipa down-under postala "podmazana" ili previše razmažena.