Fico Dragon Age u svojem začetku je bio zamišljen kao PC igra only, tek kada je EA kupio BioWare došla je odluka da se IP prebaci na konzole. Jedinica je na konzoli bila jedva igriva, dvojka je već prihvatila akcijski dizajn borbe koji je više odgovarao kontroleru (uz sve druge boljke bolesno kratke produkcije), dok je trojka iz temelja bila rađena s konzolama kao lead platformom. Imajući u vidu taktičke mogućnosti 4 characters gameplaya, baš žešće sputavanje mentalnih užitaka takvog gameplaya. Ja sam Inkviziciju odigrao na plejki i OK je to bilo, no nije imalo veze sa Origins gameplayom koji je par stepenica bolji.
PC Master Race chat
Deadwalker ljubi te fensi.
GOG MASTER FUCKING RACE.
Deadwalker Origins je vjerojatno jedina igra koja je uspješno evoluirala u 3D Baldur's Gate po pitanju kompleksnosti borbe i slobode njenom pristupu. Inquisition je stvarno konzolificiran RPG i to me često znalo razljutiti uz MMO elemente, pogotovo kada se uzme u obzir da je pisanje i radnja, barem meni, bilo stvarno izvrsno.
istekla mi devizna moram sutra po novu u banku znači brate ako me netko sutra izda ženi da sam kupio pol goga jebat cu ga!
Deadwalker koji ti he to monitor? Evo ja baš tražim neki od 144hz a da ina ok performance
Ima li sta ljepse od ovoga? Potkrovlje i uredna kanta gdje imas svoj mir i vrijeme za sebe. Znam da ljudi imaju razne nacine opustanja, ali ovo je meni osobno vrh!
chono7 ne znam meni je najbolje kad sam u pozi mrtvog morža tipkovnica s lijeve strane kreveta (usb produžetak FTW) s desne strane miš, a neka ženska, žena, ljubavnica, susjeda, ili ako si gej (no hate bro samo ljubav) neki tip da ti "masira" "noge" i hajd zdravo. kakav chillax druže.
I naravno RGB sve rgb, od kompa, kreveta, čarapa pa do kondoma. PCMR BRO
Ne mogu gledat u ovu naljepnicu na staklu.
Deadwalker Dobio bi i srce, ali nemaš Lohse u ekipi.
- Uređivano
https://www.gog.com/game/control_ultimate_edition
Ipak će biti još toga za kupiti na GOG-u <3
GOG dobiva na teškašima. Baš mi je drago.
- Uređivano
Morao sam i u kupi temi jel maverick je želio vidjet a nije u ovoj temi , ali evo i u pripadajuću temu :
Stanje danas negdje oko 11:00
2 sata kasnije...
The end...donekle. Nisam zadovoljan s cable managmentom, samo nisam više imao volje danas da se s time zajebavam
Ovako na slici ne izgleda preveliko, ali kučište je ogromno , s komponentama ima 20kg, znam da me probio znoj dok dok sam ga smjestio ispod radnog stola
Inače ovo je samo privremeno, kad stigne nova serija Ryzena i prvi vodeni blokovi za RTX 3000 seriju planiram nešto ovakvo:
Greota staviti ga ispod radnog stola, ja bi ga maksuz držao na radnom stolu, čisto eto da se kurčim, jer mi se može.
Ljepota.
šta na radnom stolu. druže ovo ide samnom u krevet koliko je sexy.
- Uređivano
Dođem kući nakon posla, htio odigrati malo Divinityja (I know, oksimoron), išao naravno W10 update. Nakon updejta, BSoD. Repair nije pomogao pa sam napravio rollback tog updejta, sve radi kako je radilo do sada. GG Microsoft. Više se ne sjećam kada je neki update Windowsa prošao bez nekih problema. Bitno da sam spalio 1h vremena guglanja uzalud.
Ako nekim čudom CDPR najavi native Linux podršku za Cyberpunk , Windowsi više nikada neće na moj hard.
Hvala na upozorenju, odgodit ću bilo kakva ažuriranja.
Fico riješio danas problem, iz nekog razloga BSoD se događao zbog neažuriranih NVIDIA drivera.
Tak da eto, prije updejta samo si provjeri drivere