• Gaming Vijesti
  • Po prvi put je prikazan Stalker 2 i bit će Xbox Series X ekskluziva

Pročitaj na portalu
Članak

Po prvi put je prikazan Stalker 2 i bit će Xbox Series X ekskluziva

Već neko vrijeme je prošlo od kad znamo da je u razvoju S.T.A.L.K.E.R 2, ali tek sad smo dobili prvi prikaz. I možemo reći da se radi o vjerojatno najboljem prikazu viđenom danas na prezentaciji Xbox Series X igara. Stalker 2 čak i u ovom šturom prikazu izgleda zrači atmosferom.

Uh, oh, mmmm (fapping sounds)...

Hmmmm znači li to da će XBOX SeX imat native podrsku za mis i tipkovnicu jer nezamislivo mi je S.T.A.L.K.E.R igru igrat na kotroleru...

Kako god, ovo se kupuje day 1, predugo je prošlo od Call of Pripyat-a 😃

Console launch exclusive ilitiga timed eksluziva na XSX.

Tako su prije nekoliko godina iz naftalina izvukli one ukrajince da pokažu Metro Exodus trailer. Igra je na kraju ispala neviđeni fijasko.

Zašto i dalje misle da su rusi sposobni napraviti dobar FPS? To jednostavno ne ide.

Stalkere nisam igrao, možda jednog dana dam šansu, ali Metro serijal je tek prolazno zabavan, češće je plitak i nespretno izveden. Nekako sam se natjerao igrati ih i iako nisam požalio, nikad ih opet neću pogledati. Imaju li Rusi koji dobar FPS za preporuku, izuzev Stalkera?

Igra ukrala show, ne samo ovaj, vec i Sonyev. Nista bolje u oba showa nije prikazano.
    U konacnici ovo je cisti PC naslov, koji ce na tosterima samo pokupiti nesto love, a community ce gpdinama zivjeti upravo na PCu

weky Ne samo Rusi, svi istočni narodi.

@ikral posjetio si wishgrantera? Da, steta sto stalker nije cisti FPS da bude los 😁
    Vidi se iz aviona da si nisi taknuo igru, tako da ajmo ispostovati tlou2 dogovor.

Stalker je najbolji gaming serijal na svijetu.

Trilogy done right. Bez puno filozofiranja, sve na mjestu.

Dok sam ja igrao HL, chono je gledao Modul8.

ikral
      Isuse... Modul 8.
      Kak je to loše bilo...
      A svaku sam gledao iako je bilo totalno cringe.

Kiki na koturaljkama u studiju i unošenje u kameru kod najave svega. Mmm, devedesete.

@ikral uplink? Uplink znam napamet koliko smo puta to prosli. Jos mi je u nosnici zabetoniran miris cda sa demo igrama i sjecam se kada smo prvi put to pokrenuli ja i buraz. Onda smo morali dugo cekati do finalne verzije. Ali da, nemas blage sto je Stalker 😁
      Hell, sjecam se i mirisa fizicke kopije Stalkera kada me obgrlio miris plastike nakon trganja celofana. Ovo je zapravo jedina fransiza koju imam u fizickom obliku.

chono7 to meni izgleda kao ona lokacija sa pocetka igre, kad izadjes iz onog podruma, ali vjerojatno sam u krivu.

Ono sto je bitno je to da konacno dolazi neka fps igra, a da nije doom, i da me zanima. Dugo im je trebalo, ali konacno smo docekali i dan najave novog stolkera.

Tehnicki ovo nije FPS, vec miks RPGa, FPSa, survival horora. U tome je ljepota igre i zasto open world savrseno lezi.

I u pravu si, ovo je pocetna lokacija SoCa. Iza ovog lika je Sidorovich, a ekipa oko vatre je predvodena Wolfom. Ona strelica pokazuje lokaciju na drugoj kuci gdje odmah na pocetku igre mozes dobiti vrhunski armor. Samo se popnes na tavan ove prve kuce, izades na krov i skocis na drugu kucu. Izvadis noz i razbijes kutiju s druge strane kroz jedan otvor.

chono7

Cordon Village , iza bi trebao biti onaj Bunker od Sidorovicha 😃

Ovisi kako o kojem modu, al kao pričamo o Vanilla verziji igre tu gore gdje strelica pokazuje je bio jedan Stash(mislim da je u stashu bio mali kalaš) i par kutija koje si mogao razbit i naci zalihe tipa ammo,bandage,medikit...

Edit 1. Fulao ovo drugo učinilo mi se da strelica pokazuje na onu kuće ispred koje bude Wolf