Po prvi put je prikazan Stalker 2 i bit će Xbox Series X ekskluziva
- Uređivano
ovo je kao neki humor ili? taknuo igru nisi. Via lipi moj covik pedala
Aj doma mali
Zna se sigurno da izlazi i za PS5 samo s odgodom ili se nagađa?
Nagađa.
Moglo bi se probati na PC-u kad izađe, ukoliko ne bude potrebno znati čitavu radnju iz prethodnih dijelova. Prevelik zalogaj mi je sad krenuti s igranjem istih.
Evo ovako, s obzirom da je ovakvih stvari bilo malo više zadnjih dana, ako se ne prekine s prepucavanjem tko je što igrao na takav način da se podjebava i provocira, dijelit će se banovi bez upozorenja.
Svaku jebenu temu se pokušava maknuti na prepucavanja umjesto na igru.
@krpa ne moras znati radnju iz trilogije, ali bi bilo dobro da znas. To ne znaci da moras odigrati, samo si procitaj na netu plot i kreni s dvojkom kada izade. Mozda ti bude i bolje tako s obzirom da ces tek onda imati doticaj sa Stalkerom po prvi put. Ista situacija je mnogima bila sa witcher 3, jer nisu imali platformu na kojoj bi prosli jedinicu i dvojku.
Slažem se, igre su ipak po nekim stvarima ostarile i nekima će biti teško se ufurati u originalnu trilogiju. Ionako je radnja najveći naglasak imala u jedinici, dok su preostale dvije igrale na kartu lokacija.
Eto ja sam negdje prije probao witcher 2 i ne mogu to igrati nakon trojke, dok stalkera mogu i dan dns bez problema, ako malo zazmirim na graficki prikaz
krpa Znam da je mrvicu off-topic sada, ali kakav ti je Masquerade? Odigrao sam ga prošlo ljeto prvi put i ostao iznenađen koliko se dobro igra drži.
maverick Meni bi malo teško bilo na dvojku se vraćati nakon trojke kada su isti sistemi za borbu, ali očito unaprijeđeni u trojci. Pogotovo zbog onog odvratnog backstaba u dvojci. Zato uvijek krenem od jedinice jer je mehanički sasvim drukčija. Onda mi i dvojka bude igrivija.
Mislim da je sasvim jasno gdje je MS trebao pumpat lovu, a mozda i izvrsiti potpunu eksluzivnost. Stalker 2 je mogao biti system seller kojeg mnogi zazivaju.
https://www.vg247.com/2020/07/24/stalker-2-trailer-halo-fable/
Fico
Mogu ti reći da sam i ja ugodno iznenađen, vizualno je sasvim dobra + facijalne animacije su više nego uvjerljive za RPG iz 2004. godine. Generalni dojam je da je ovo noir Deus Ex s vampirima, gameplay je donekle sličan, kao i osjećaj napredovanja i stvaranja reputacije u dog-eat-dog svijetu. Imam možda 15-ak sati i bome zabavljam se.