escoban chono7 pa oba su “ok” ali ok nemoze bit razlog zasto kupujes konzolu ! Jedino ako si neki uzivljenik u FPS-ove
chono7 @escoban nista ne moze biti razlog zasto kuoujes konzolu, ja ne kuzim ljude koji uopce mogu dati pare za takav uredaj! Kuzis, stvar je stajalista
escoban chono7 ako si gamer , sony ti nudi hrpu razloga zasto kupit njihov uredjaj jer jednostavno imaju najbolje exluzive !
doktor1 A možda da mi date malo gameplaya ili novi trailer za Hellblande? Ne, OK, daj mi još indie pizdarija... Inače, volim kvalitetnu indie igru, ali daj više....
chono7 escoban ne nude oni nista sto me zanima. Samo fps i performanse bajo moj, ostalo za djecurliju. Stalker 2!!! Cek jel to znaci da je samo za box i pc? Ili kao launch naslov? To je to sto me zanima za ovu generaciju! Ja imam sta igrati! Stalker 2 ljudi moji! Ne morate ni nastaviti sa prikazom. Ni Sony. Gasi sve!
weky Ako Stalker 2 misli bit amaterski bugoviti neigrivi drlog ko prvi, bolje ga je odmah sad otkazati.
chono7 @weky moze imati i penise umjesto ruku na npcevima, moze imati gamebreaking bug, ali ovo se zivi, ovo je atmosfera i ovo je Zona!
Tzereen Stoker, avaud i ovo sad (midijum) djeluju ok. Btw, Destiny ekspanzija izgleda bolje od novog Haloa.
Nexus State of Decay 3 i Avowed najbolji, ako govorimo o kakvim takvim eksluzivama. Fable izgleda lijepo, ali me nikada nije interesirao. Stalker 2 ionako dolazi na PS5 kao i ostale "console launch" eksluzive.
weky Jedno 80% konferencije je CGI. I to vjerojatno vanjskih studija, a ne devova. Fable je očit primjer toga.