chono7 @escoban sjecas se Killzonea? E tako PC igraci gledaju na taj fps na PSu kao sto ti gledas na Halo.
pravednik @chono7 Imali su vremena radi korone 2 mjeseca. Zamisli što bi tek prikazali da se E3 održao regularno😁😅 Ove CGI trailere bi zabranio zakonom. Daj gameplay ili GTFO. Instantno odbijanje normalnog kupca, takve gluposti možda idu na zapadu.
chono7 Obsidian spasava stvar! Avowed, evo vam novi IP, punokrvni rpg iz jednog od najtalentiranijih studija u bransi. @escoban pa koji onda fps kao eksluziva je tebi ok?
escoban chono7 pa oba su “ok” ali ok nemoze bit razlog zasto kupujes konzolu ! Jedino ako si neki uzivljenik u FPS-ove
chono7 @escoban nista ne moze biti razlog zasto kuoujes konzolu, ja ne kuzim ljude koji uopce mogu dati pare za takav uredaj! Kuzis, stvar je stajalista
escoban chono7 ako si gamer , sony ti nudi hrpu razloga zasto kupit njihov uredjaj jer jednostavno imaju najbolje exluzive !
doktor1 A možda da mi date malo gameplaya ili novi trailer za Hellblande? Ne, OK, daj mi još indie pizdarija... Inače, volim kvalitetnu indie igru, ali daj više....