Konzole nije ni bilo, ovo je sve reklama za Gamepass. Kojeg imam i sve ovo mogu igrat bez ikakve konzole. LOL najbolja stvar za xbox igre
Halo dosta dobro iako nista mindblown (kojeg sam najvise cekao vidjeti), 20 godina im je trebalo da se opet vrate na sve sto je CE zapoceo al svidja mi se art iako mi je tehnicki malo mlako bilo a koliko su hajpali slipspace engine, pogledat cu opet direct feed. ona Crossfire kampanja me skroz iznenadila bas jebeno izgleda samo da ne bude neki generic shit sve skupa. Stalker sam odmah prepoznao da je stalker bas jebeno izgleda. Ostalo sve srednja zalost, bas je nekoliko razina ispod toga kako se predstavlja konzola. Ispada da je Series X samo zamjena za One X, sve je to sada postala souless usluga, a njihov first party jednostavno nije u ovom trenu na nekoj razini. Bas ono sve neke male igre i indie sranja. Hellblade opet nista nisu pokazali, daj jebote igru da nes razjebe u glavu, nemoj me vodit na nikakav development journey, jebe mi se sta vi radite. Fora je bilo prvi put kad su indie bili, sad imaju Microsoft podrsku mora to fercerat. Jebo te journey. Kako je ponosno najavio forzu - everything is in-engine, LOL you had one job, bar racing igru moras in-game pokazat