escoban chono7 ako si gamer , sony ti nudi hrpu razloga zasto kupit njihov uredjaj jer jednostavno imaju najbolje exluzive !
chono7 escoban ne nude oni nista sto me zanima. Samo fps i performanse bajo moj, ostalo za djecurliju. Stalker 2!!! Cek jel to znaci da je samo za box i pc? Ili kao launch naslov? To je to sto me zanima za ovu generaciju! Ja imam sta igrati! Stalker 2 ljudi moji! Ne morate ni nastaviti sa prikazom. Ni Sony. Gasi sve!
weky Ako Stalker 2 misli bit amaterski bugoviti neigrivi drlog ko prvi, bolje ga je odmah sad otkazati.
chono7 @weky moze imati i penise umjesto ruku na npcevima, moze imati gamebreaking bug, ali ovo se zivi, ovo je atmosfera i ovo je Zona!
Tzereen Stoker, avaud i ovo sad (midijum) djeluju ok. Btw, Destiny ekspanzija izgleda bolje od novog Haloa.
Nexus State of Decay 3 i Avowed najbolji, ako govorimo o kakvim takvim eksluzivama. Fable izgleda lijepo, ali me nikada nije interesirao. Stalker 2 ionako dolazi na PS5 kao i ostale "console launch" eksluzive.
weky Jedno 80% konferencije je CGI. I to vjerojatno vanjskih studija, a ne devova. Fable je očit primjer toga.
Fico chono7 E lik nisi u krivu, ja sam zaspao. Probudim se, upalim Reddit i vidim Stalker 2. Reko valjda sanjam.
Nexus E da...SVE CGI...mislim jebote. Ono što je bilo gameplaya to je bilo za Halo koji izgleda kao cross gen igra s 360 na One. Jako mrtvo i drveno bez nekog šmeka.
Deadwalker A ono, zadnja PS konferencija je također bila hrpa indie naslova uz par jačih Sonyjevih aduta, iako da, previše CGI trailera, premalo gameplaya. Nema veze, vidio najavu Avoweda, meni dosta. I Stalker 2, čeka se njegov gameplay.