Mass effect su deca u svemiru, a jedno vrijeme u andromedi su imali razrogačene oči (anime style) kao da im je svima netko sustavno utrpao rđavi dildo u njihove analne vjenčiće. To ti nije smetalo.

foggy
    Čisto omjer cijene i trajanja igre.

yakuza_stinger
    Ovo je meni upućeno?
    Ne tiče se ničega što sam rekao pa ne znam.

Uglavnom, glupo mi je malo to, mislio sam da je igra vani kompletna, čak sam planirao i kupit.
    Ma i da je u tri djela ne bi me smetalo, ali kad vidim vijest da je drugi dio u izradi tri mjeseca nakon izlaska prvog, onda mi bude zlo.
    Drugi dio bi trebao biti već pred izdavanje ako misle imati takav poslovni model.
    Cijena i ne igra toliku ulogu kolko princip.

Ne znam, možda se varam, tadašnje igre su često bile podjeljene na dva ili više diskova koji su znali bit dosta različiti pa ajde.

Vidjet ćemo, i mene tu žulja dosta toga.

wooddiebone
    Ma i mass effect i originalni ff7 su oko 40 sati. Ni meni se ne svida sta su sa remakeom napravili, ali nije igra prekratka. Nac ces ju na akciji sigurno uskoro ako ti je los omjer novca i vremena, a igra te zanima.

sanzo
      Zanima me. To je kao najbolji FF, a ja ga nikad nisam igrao.
      Nek je MALO bolji od dvanastice, već je vrhunski.

maverick nit je 7 najbolji ff, nit je remake bolji od dvanaestice

True

Samo da nadodan nije ni dvanajstica najbolji ff

FF7 OG je kralj fajnla, pa FF6, pa FF8....Svatko ima svoju listu 😃
          Meni je remake sjeo totalno, van kraja, linearnosti i tih gluparija, bas me uveselio.

FFIX mi uopce nije na top listi, 2 puta sam ga samo presao...
          FFXII je fajnl s najgorom pricom sto smo vec utvrdili 😛 Iako me gadno primio sa svojim rpg dijelom, ne vraca mi se na njega bas.

FF7R cu sigurno opet odigrat, bas me vuce.

Ode vijest u qurac 😛

foggy van kraja, linearnosti i tih gluparija, bas me uveselio

Sreca pa ni kraj ni nelinearnost bas kao ni ostale "gluparije" nisu bitni, tak' da je sve dobro i veselo

No no, that would be you 😃

Dugo vremena ja ff7 slovio za tatu matu jrpg-ova i da je najbolji u serijalu, najbolja ps1 igra i slicno. A 15ak godina poslije se dogodi to da vise nije ni blizu. Pa sto je sad to?