Dugo vremena ja ff7 slovio za tatu matu jrpg-ova i da je najbolji u serijalu, najbolja ps1 igra i slicno. A 15ak godina poslije se dogodi to da vise nije ni blizu. Pa sto je sad to?

munja foggy
    Sad ne trolam, hahah

Uglavnom, prije je uvijek bio prvi na top listama. Rekao bi da je tako bilo zakljucno sa prvim desetljecem ovog stoljeca. No medjutim, u zadnjih 10ak godina uglavnom vecini vise nebi bio ni u top 10. Dok recimo Chrono Trigger i dalje bi.

Ok, neki likovi su mogli biti bolje odradjeni kao Vincent, Yuffie, Red ili cak Tifa. Da ne ispadne sa sve nose Cloud, Aeris i Seph. Borba je mogla biti i teza s obzirom koliko je jeben sustav materija za strategiranje.. Ali opet. Prica po meni drzi vodu i dan danas, lokacije i svijet je super i definitivno uz adekvatan remake bi se to moglo i danas prikazat. E sad, to sto prvi dio se previse fokusira na dosadni midgar, to je problem, i sad je upitno kako ce to SE izrealizirati dalje. Plus ovo uplitanje u pricu..

A sta ja znam, mozda je FF7 jednostavno primjer igre kojem je marketing i izlazenje u pravo vrijeme pomoglo vise nego ista. Tko ce ga vise znat. Sad sam se jos i pogubio u toku misli lol

Ma od svih FF igara, a igrao sam 3, 10, 12, svijet sedmice je najzanimljiviji.
      Uvijek su imali neku fora kombinaciju stilova i vremena što je fakat privlačno.

Bonus za remake mi je modernizirani sustav borbe, što mi je sada must jer onaj turn based sistem na kojem je JRPG žanr naoštrio zube, iako bio klasik RPG žanra, još uvijek je užasno zastario.

wooddiebone jer onaj turn based sistem na kojem je JRPG žanr naoštrio zube, iako bio klasik RPG žanra, još uvijek je užasno zastario.

Well good luck with that. Zadnji puta kada sam napp da je turn based combat zastario, napalo me pola foruma. mozda imas srece pa su se ispuhali na meni i prodjes samo sa laksim ozljedama...

Nema bolje nego kad odes u neki dungeon, fino grindas, farmas iteme i sve lijepo i onda ti na prepad dodje random encounter s enemyjem kao malboro u bilo kojem nastavku ili yam iz devetke koji te spickaju sam tak bilo statusima ili instant death napadima. Ili kad ti dodje tomberry u sedmici i nabaci everyone's grief i ubije ti cijelu ekipu u par poteza samo zato sto se napad mnozi s brojem killova, a ti si jao za inat sa svim likovima naoravio mnogo killova.

E to je "gušt" samo takav

yakuza_stinger u 10ci se malboro pojavi na livadi, a ne u dungeonu, dok se great malboro pojavljuje u omega ruins iliti nazovi dungeonu, a u 13 uopce nemas malboro protivnike, dok su u 12 pickin dim. Cak i Hunt verziju rjesis bez muke...

Dobro sad karikiram. Malboro se vuce jos iz snes nastavaka. Al ima jos tih protivnika koji su kao mini bossevi prakticki. Totalno overpowered u odnosu na regularne protivnike u odredjenom dungeonu ili cemu vec. I onda kad ti ne znas kad ce naletit, a mozda su ti likovi taman razvijeni da normalne protivnike ubijaju bez nekog beda. E to je lutrija random encountera. I uleti ti jedno takvo djubre i opere pod s tobom. Pa sad, dal grindat da postanu lagani ili se izvlacit na srecu/neku divlju taktiku.

A ak je tebi sve lagano, onda ok. Tebi je hardcore easy, ak se ne varam.

yakuza_stinger ne pa slazem se da je overpovered, cak bih rekao i cheap, malboro u 10ci npr, ali u 12 su ti apsolutno preslabi ako ih zelis usporediti sa verzijom iz 10ke.

yakuza_stinger Tebi je hardcore easy, ak se ne varam

Maverick easy da budemo tocniji

yakuza_stinger Sad ne trolam, hahah

Uglavnom, prije je uvijek bio prvi na top listama. Rekao bi da je tako bilo zakljucno sa prvim desetljecem ovog stoljeca. No medjutim, u zadnjih 10ak godina uglavnom vecini vise nebi bio ni u top 10. Dok recimo Chrono Trigger i dalje bi.

Daj mi novih top 10 onda nevjernice. Ne razumijem tvoj post da 😃

Pricas za FF7OG ili FF7R Part 1?

FF7R P1 meni nije ni u top 10 FF , iako mi je neloš bija dok san igra na kraju san osta totalno razočaran svime. Nešto ko da nakon sexa svršiš u kondom