foggy

Naravno da ću odigrati 🙂 čim frend pređe, a uzet će je u petak. Stvarno mislim da neću fulati oko svoje procjene, no isto tako mislio sam da će mi TLOU part II biti najbolja igra svih vremena.
Ali kad vidim prirodu i tu atmosferu u Tsushimi baš mi dođe toplo oko srca. Je moguće da izgleda bolje od Horizon? Jer meni po viđenom izgleda bolje.

@Fico
Stvarno mi je svejedno jer da je igra dobila i 50, prešao bi je. Kao što rekoh nebitno mi je. Da slijepo pratim ocjene onda nikad ne bi prešao igre koje su dobile li-la ocjene ili čak loše. Evo par primjera: Lair, Days Gone, Alien Isolation, Bionic Commando (2009), Death Stranding (bilo je svakakvih ocjena), Prototype, Spec Ops: The Line..

resident_evil Hmm, Horizon mi je imao prekrasne krajolike, mjesecina kad te opizdi kroz sumu mi je bila top...Ovdje ima krajolika i scena kad mi je tsushima stvarno pojela neke naslove koliko neka scena moze tu atmosferu predocit. Samo, u tome mi se likovi nisu snasli, takav sam ja dojam imao i onda su mi te scene nekako ispale bitne zbog ljepote, lisca, zvuka,a ne svega skupa. Mislim da ces nac dovoljno ljepote za svoj gust, a svakako ganjaj shinto shrinove, oni su mi bili najbolji side content.

igra je kao Infamous po pitanju kvalitete, uvjeren sam i bez igranja. To je ta bas njihova razina i produkcija, vristi gotovo identicno po svemu. Nekima je infamous SS bio fenomenalan nekima meh meni je bas dobar bio i ovo mi se cini na toj razini kao bas taman igra, ocjena od kojih 80 prosjek je taman ako tako gledamo, evo recimo foggyu je sedmica, jbt od kad su 7mice lose igre lol

Baš to, da sam gledao ocjene nebi igrao Spec Ops, Days Gone, Dark Sector(koji mi je fenomenalan) Turok 2008, samo neke kojih se sjetim sad.

resident_evil E to je i meni bilo dobro. Nije bajna, al jebo me pas ak se nisam zabavio.

6 dana kasnije

Stari, ti si igru igrao totalno nezainteresiran. Nisi objektivan...užas! Ja da sam ti nadređeni, nebi ti dao da recenziraš sljedećih godinu dana, da dođeš malo k sebi i da dobiješ volju za posao koji ne/radiš dobro. Igra je vrh!

Totalno sam znao da je zadnji komentar neka kritika na foggyja čim sam vidio da je novi user 😂

Ja da sam mu nadređeni, dao bi mu svaku igru da recenzica čim ovako zašpricava fanboje.

E jebiga, nisam ni vidio ovaj comment

🙁
      😃
      1 / 2
      Pa igra me trebala zainteresirati, sta cu joj ja kad me smorila

xossir Ja sam mu nadređeni. Bez brige, dobio je opomenu pred otkaz zbog teške povrede službene dužnosti.

foggy
        Lako što si Cušimu pošprico. Al ti nikad neću oprostiti ocjenu za Code Vein.

foggy
          Ma zajebavam se, brate.
          Nikako da mi na red dodje.
          Vidiš da nisam ni tlou2 još.
          Nisam ni unboxo cušimu iako mi stoji u kutiji.

Al Code Vein će se odigrati fo sho. Daddy likes it's style. Iako nema do Bayonette.

Ova igra i Code Vein ne mogu u istu rečenicu, a ocijena praktički jednaka,. Hmm

Pa da, kao prvo nemaju veze jedna s drugom, kao drugo, prvo.

5 godine kasnije

Flipper

Mene je @foggy prestrašio i još nisam kupio ni odigrao igru. Tko ima vremena za neke poluproizvode koji jedva zasluže 70?