resident_evil Sad sam se sjetio još jedne igre koja je dobila ne tako bajne ocjene, a meni je bila ful zabavna. I pakao je stvarno ludo i gadno napravljen. Combat je također bio okej. Dante's Inferno 😃 https://media.altchar.com/prod/images/940_530/gm-f4caa79e-3e94-44a0-a8ed-6e496f42b6a9-dantes-inferno.jpg
xossir Stari, ti si igru igrao totalno nezainteresiran. Nisi objektivan...užas! Ja da sam ti nadređeni, nebi ti dao da recenziraš sljedećih godinu dana, da dođeš malo k sebi i da dobiješ volju za posao koji ne/radiš dobro. Igra je vrh!
buz xossir Ja sam mu nadređeni. Bez brige, dobio je opomenu pred otkaz zbog teške povrede službene dužnosti.
yakuza_stinger Ja da sam mu nadređeni, dao bi mu svaku igru da recenzica čim ovako zašpricava fanboje.
foggy E jebiga, nisam ni vidio ovaj comment 🙁 Pa igra me trebala zainteresirati, sta cu joj ja kad me smorila 😃
Tzereen foggy Ma zajebavam se, brate. Nikako da mi na red dodje. Vidiš da nisam ni tlou2 još. Nisam ni unboxo cušimu iako mi stoji u kutiji. Al Code Vein će se odigrati fo sho. Daddy likes it's style. Iako nema do Bayonette.