Flipper
Samo podrucje igre mi nije nesto, bolje mi je bilo u prijasnjim nastavcima nego Montana. Neprijatelji su koma svi te znaju svi te vide nema puno setanja odma te neko vidi, nema puno npc-ova sve su neprijatelji.
Šetaš sastrane prolaze auti i 95% je neprijatelj a ne npc koji te vidi i napada. Pucanje mi je bilo nekako loše bez nekog osjecaja a kad pucas u neprijatelje hit detection je bio koma.
Onda ono podrucje di je sestra sa onim nekim polu zombijima je isto bilo katastrofa.
Jednostavno pun k stvari mi nije leglo a odigra san sve prijasnje nastavke.

Zato ovaj ne uziman dok sve ne izvidim

Miro I meni je far cry 5 najgori u serijalu. Nisam dva sata izdrzao. Sve ostale sam presao, osim new dawna shita. To nisam ni htio probat.

Ne znam jel netko igrao DLC-ove na FC5? Kad sam krenuo s DLC-ovima shvatio sam koliko je osnovni FC5 jebena igra u usporedbi s njima. Znači jedan od najvećih promašaja, bolje da nisu izbacili DLC-ove.

bosscorelli
        Upravo to jednostavno nije leglo jednostavno je isto a opet drugacije.
        Da se meni Far Cry 5 svidio FC6 bi odavno bio kupljen prije recenzija.

Picek
        Ja sam ih probao ali to nisu vise dlcovi za igru nego njihovo eksperimentiranje, isto to nas ceka i u FC6 svi dlcovi su igranje sa razlicitim bossom znaci sa glavnom igrom nece biti nikakve veze

Heat Najgora igra u serijalu.

Seriously? Meni je Blood Dragoon jedna od najzabavnijih igara ikad odigranih 😃 Samo zbog nje sam i uzeo bolju verziju 😃 😃 😃

HideooKoojima Hoće li stupidno pravilo biti ukinuto jer ako imam 100 Gb i igra ima 80 GB nemogu ne skinuti 😔

Valjda se to maklo na PS5. Valjda -.-

HideooKoojima na PS5 je download duplo manji, 42GB osnovni, no sa zadnjim updateom i ako se instaliraju HD Texture pack će iznositi 68.98 GB

Icek Pa da, dosadna mi je kao i FC 5 dlc na Marsu. Dobro ajd, gore su Vengeance i Instincts.

Heat Mars nisam ni igrao jer mi je onaj DLC s Vijetnamom bio toliko loš da nisam imao volje gledati ove ostale, odnosno mislim da sam pokrenuo onaj sa zombijima samo, ali nakratko.

Flipper
            A vidija san sve
            Iden do sancte ako ne bude dobro popusin 100kn i to je to

Na webu od Sancte imate 100kn popust kod je - POKLON100
            Znači FArCry 6 stoju jeftiniji. Traje do četvrtka u ponoć

Ako kupujete verziju za PS4 u Infomarku vam je 417kn 😉

Mislim da su recenzije loše od očekivanih, zadnje je bilo na Metacriticu 75. Nisam je igrao pa nemrem donositi neke zaključke kakva je igra no moram priznati da nisam nahajpan da bih je igrao odmah na izlasku.

Pošto u zadnje vrijeme gledam te nove igre prvo na streamovima, moram reć da mi se stvarno dopada igra i stil. Baca mi malo na Far Cry 3 s tim tropskim ambijentom. Možda je upiknem nekad kad malo cijena padne, ali mi se sviđa bar ono zasada što sam vidio.

Pogledao par gameplaya. Ista igra ko zadnjih 3 , samo je okruzenje drugacije. Kupit cu kad bude 100-150 kn.

bosscorelli Tu nemaju niti šta novoga izmišljat.Novi setting,novi glavni negativac,ubace par novih vozila te sporednih stvari i to je to.