Igra 89GB, imam slobodnog mjesta na HDDu 160GB, igra mi pokaže srednji prst i kaže da nemam slobodnog prostora.
Far Cry 6
Pao pre-order Ultimate Editiona
Icek zato sto treba ekstra mjesta za otpakirati
Hoće li stupidno pravilo biti ukinuto jer ako imam 100 Gb i igra ima 80 GB nemogu ne skinuti
Treba ti bar duplo toliko, kao kad .rar file otpakiravaš.
Nikako recenzije krenuti bas moran viditi u koju uru se dize embargi.
Pa odluciti store ili sancta
- Uređivano
Sta ce ti za ovo recenzije? Ako si igrao FC4 ili FC5 znas sto te ceka. Ako nisi igrao jer su igre reciklaža, opet znas sto te ceka. Nema tu nekih velikih novina.
Pa u čemu je bila razlika između FC4 i FC5? Osim priče naravno.
Flipper u FC4 ubijaš mongole i azijate, u FC5 ubijaš amere.
Flipper
Samo podrucje igre mi nije nesto, bolje mi je bilo u prijasnjim nastavcima nego Montana. Neprijatelji su koma svi te znaju svi te vide nema puno setanja odma te neko vidi, nema puno npc-ova sve su neprijatelji.
Šetaš sastrane prolaze auti i 95% je neprijatelj a ne npc koji te vidi i napada. Pucanje mi je bilo nekako loše bez nekog osjecaja a kad pucas u neprijatelje hit detection je bio koma.
Onda ono podrucje di je sestra sa onim nekim polu zombijima je isto bilo katastrofa.
Jednostavno pun k stvari mi nije leglo a odigra san sve prijasnje nastavke.
Zato ovaj ne uziman dok sve ne izvidim
Miro I meni je far cry 5 najgori u serijalu. Nisam dva sata izdrzao. Sve ostale sam presao, osim new dawna shita. To nisam ni htio probat.
Ne znam jel netko igrao DLC-ove na FC5? Kad sam krenuo s DLC-ovima shvatio sam koliko je osnovni FC5 jebena igra u usporedbi s njima. Znači jedan od najvećih promašaja, bolje da nisu izbacili DLC-ove.
bosscorelli
Upravo to jednostavno nije leglo jednostavno je isto a opet drugacije.
Da se meni Far Cry 5 svidio FC6 bi odavno bio kupljen prije recenzija.
Picek
Ja sam ih probao ali to nisu vise dlcovi za igru nego njihovo eksperimentiranje, isto to nas ceka i u FC6 svi dlcovi su igranje sa razlicitim bossom znaci sa glavnom igrom nece biti nikakve veze
Heat Najgora igra u serijalu.
Seriously? Meni je Blood Dragoon jedna od najzabavnijih igara ikad odigranih Samo zbog nje sam i uzeo bolju verziju
HideooKoojima Hoće li stupidno pravilo biti ukinuto jer ako imam 100 Gb i igra ima 80 GB nemogu ne skinuti
Valjda se to maklo na PS5. Valjda -.-
Nije , imam PS5...
- Uređivano
HideooKoojima na PS5 je download duplo manji, 42GB osnovni, no sa zadnjim updateom i ako se instaliraju HD Texture pack će iznositi 68.98 GB