Flipper
Bolji setting puno bolji, zanimljivije je istraživanje i jos su stavili da ti od misija iskacu puno bolje nagrade.
Nema neprijatelja koji te siluju svakih 2 min da nemores nista raditi nego sa samo sa njima boriti.
Pucanje je puuuuno bolje.

Da je nastavak na FC5 i da je igra dobila 10/10 ja je nebi kupio

HideooKoojima
    JC3 je meni top igra i po izgledu je slicna sa FC6 a ostalo pp nicemu.
    Ja to nemgu uspoređivati.

Mada je meni JC4 najdraza pucacina iz 3 lica i najzabavnija.

JC4 mi je katastrofa

Dajem ti još 5-6 sati prije nego ti igra postane najgore smeće iz pakla i ode u prodaju.

Sumnjam da je smece(za sad nije(10 sati)) ali ne izgleda drugacije od prethodnika, izmiksali su sve nastavke i to je to, meni najgori fc, hvala bogu da sam ju posudil

Uglavnom u Far Cry temama:

Osoba A: "kako mi je dobra igra, baš je zabavna"
        Osoba B: "nemoj da ti bude dobra igra, to nije zabavna igra"
        Osoba C: "reciklažaaaa..."

doktor1
          Osoba D: "Ubisoft je smeće, pa je automatski eliminirana"

weky
          U prodaju nece jer je kupljena digitalno, a i dici se sviđa tako da je to najbitnije

renda

Ne zamaram se...
          Samo komentiram.
          Više se zamaraju oni kojima igra ne valja i koji je ne igraju

Dnevnik jednog od generala

"I lost my favorite thong today. Gold burano lace is hard to find in Yara. I will have to go to Rio AGAIN. To alleviate my stress, I will light a few Outcasts on fire to watch them burn."

Until tomorrow my sweet diary,
          José

Inace igra je sve bolja kak se napreduje

Trenutno na prologue. Platio sam 15 eura pretplatu i riješio se muka da ne budem kao @Miro nakon sto je popizdio i prodao"___________" (insert game name)

fensisuperstar Platio sam 15 eura pretplatu i riješio se muka da ne budem kao @Miro nakon sto je popizdio i prodao"___________" (insert game name)

Ne stane mi tolko znakova u poruku

foggy

Pa Summer-Colored High School Adolescent Record – A Summer At School On An Island Where I Contemplate How The First Day After I Transferred, I Ran Into A Childhood Friend And Was Forced To Join The Journalism Club Where While My Days As A Paparazzi Kid With Great Scoops Made Me Rather Popular Among The Girls, But Strangely My Camera Is Full Of Panty Shots, And Where My Candid Romance Is Going I nije tolko dugačko ime za japansku igru.