Jucer odigrao par sati, bas je jebeno dobra nisan FC igrao od FC4 pa je proslo doeta vrimena i sar je bas gustanje.
Nakon FC5 nisan mislija da cu vise ikad zaigrati ovaj serial.
Ima stvarno dosta toga za istrazivanje za igranje odlicna igrq

Kako je ova igra drugačija od FC5? Ali, ozbiljno pitam. Znači 90% core elemenata igre je isto. Barem se tako čini i recenzije kažu isto. Zanima me jer bi nekad možda i nabavio igru. Igra mi se neka bezglava open world igra, ali muka mi od reciklaža.

Drugacija je jer su nabacali "goofy" elemente i fakat podsjeca na Just Cause, ali se JC-u pase, tu ne

Flipper puno više aktivnosti, ali pametnih aktivnosti. Sve je zanimljivije, oružja su puno bolja jer su specifična i craftana, reward za svaku misiju je puno bolji jer dobiješ ili specifičnu pušku ili materijale, ali dosta su bitni i perkovi.

Perkove možeš vezati na odjeću ili puške i zapravo je gameplay doista drugačiji ovisno o svakom perku koji imaš- Time ima dosta varijacije u samoj igri. Okoliš je jako dobar i možeš dosta toga istraživat, a da ti stvarno ne dosadi. Nema onih glupih otimačina kao u far Cryu 5, priča te zapravo iznenađuje i pušta da sam uvjetuješ sve. Možeš već u startu otići u najtežu regiju, pa čak i glavni grad. Vozila imaš preko 50, a najbolje je kako ih spremaš. Samo izvadiš mob,skeniraš i spremiš ih u svoju bazu vozila. I njih možeš urediti sa perkovima. Puno toga novoga, ali opet staroga što ga čini najboljim dosada.
    Dodali su par stvari iz New Dawna, vidim da su dosta izbjegavali Far Cry 5. Ima dosta toga iz trojke i četvorke, poput misija sa minutažom i tih manjih outposta koji nisu glavne baze, kao u FC3. Još je puno side aktivnosti poput traženja blaga, borbe pijetlova, domino, možeš igrat koliko hoces. Fakat mislim da igra za novce opravdava uloženo.

Neće ti biti žao ako nabaviš sigurno.

Flipper
    Bolji setting puno bolji, zanimljivije je istraživanje i jos su stavili da ti od misija iskacu puno bolje nagrade.
    Nema neprijatelja koji te siluju svakih 2 min da nemores nista raditi nego sa samo sa njima boriti.
    Pucanje je puuuuno bolje.

Da je nastavak na FC5 i da je igra dobila 10/10 ja je nebi kupio

HideooKoojima
      JC3 je meni top igra i po izgledu je slicna sa FC6 a ostalo pp nicemu.
      Ja to nemgu uspoređivati.

Mada je meni JC4 najdraza pucacina iz 3 lica i najzabavnija.

JC4 mi je katastrofa

Dajem ti još 5-6 sati prije nego ti igra postane najgore smeće iz pakla i ode u prodaju.

Sumnjam da je smece(za sad nije(10 sati)) ali ne izgleda drugacije od prethodnika, izmiksali su sve nastavke i to je to, meni najgori fc, hvala bogu da sam ju posudil

Uglavnom u Far Cry temama:

Osoba A: "kako mi je dobra igra, baš je zabavna"
          Osoba B: "nemoj da ti bude dobra igra, to nije zabavna igra"
          Osoba C: "reciklažaaaa..."

doktor1
            Osoba D: "Ubisoft je smeće, pa je automatski eliminirana"

weky
            U prodaju nece jer je kupljena digitalno, a i dici se sviđa tako da je to najbitnije

renda

Ne zamaram se...
            Samo komentiram.
            Više se zamaraju oni kojima igra ne valja i koji je ne igraju

Dnevnik jednog od generala

"I lost my favorite thong today. Gold burano lace is hard to find in Yara. I will have to go to Rio AGAIN. To alleviate my stress, I will light a few Outcasts on fire to watch them burn."

Until tomorrow my sweet diary,
            José

Inace igra je sve bolja kak se napreduje