resident_evil
Ako ti je utjeha, prvu igru nam nitko nikad neće izbrisat.
Igra je savršena kao cjelina. Nastavka nije trebalo.
Ono što vidim kod tebe je u biti nesklad očekivanja i to razumijem u potpunosti.
Znači nastavak u velikoj većini slučajeva znači "more of the same" i nitko nije u krivu koji očekuje tako nešto. Pogotovo ako je to TLOU.
Svejedno, ja koji nisam imao zapravo očekivanja mislim da je nastavak iako nepotreban, odrađen apsolutno najbolje što je mogao biti.
Znači apsolutno bilo koji drugi scenarij da mi daš, nakon ovog viđenog, meni bi to bilo lošije od ovoga što smo dobili u nastavku.
Ono što se događa sa kontroverzom u igri je baš uzrokovano tim neskladom očekivanja i dobivenog.
Igrači koji su svjesni toga, naveli su jako dobre kritike i argumente.
I da odgovorim Matador zato ongo_gablogian kaže da je potrebna određena doza emocionalne zrelosti.
Ne zato što misli da je igra savršena ili misli da su ljudi kojima se ne sviđa glupi, nego zato što ili moraš imati jako ozbiljni slučaj kognitivnog deficita da ne razumiješ emocije koje osjećaš i da bi tvrdio da je ova igra na ikoji način loše napisana.
Ljudi koji pišu za život ovu igru nazivaju posebnom, ali rando sa interneta kaže da je loše napisano.
To nije ništa nego traženje razloga za problem koji ne razumiješ.