chono7
Nitko nije spomenuo Witchera ili Cyberpunk ovdje, vrati se u svoju špilju trolčino fanbojevska isfrustrirana i pusti nas da čekamo post od @19marksman89 da konačno shvatimo kako mišljenje nikoga od nas nije bitno jer je on jedini fan prve igre na ovom forumu iako pričamo o jednoj od najboljih igara ikad napravljenih.
Svi ostali su fejk fanovi i nisu doživjeli original onako kako ga je doživio marksmen i nitko ovdje nije volio Ellie i Joela kao marksmen što je i vidljivo jer stvarno, koji bi fan originala zapravo uživao u nastavku, ako je fan originala.
Zato evo, ako se marksmenu igra ne sviđa, morat ću priznat da se i meni ne sviđa jer iako smo igru isto igrali odmah po izlasku, i iako smo uz nju proveli komparabilno vremena i izvukli slično iskustvo, on je ipak pravi i najveći fan tako da njegovo mišljenje više vrijedi.
@19marksman89 ovo nejde tebe uopće, čisto da se razumijemo. Pun mi je kurac kad mi ljudi nakon toliko knjiga, filmova i igrara pročitanih, pogledanih i napisanih, vrijeđaju inteligenciju sa izjavama "nisam igrao, ali usrali su igru", "priča je sranje", "loš je writing" i "priznaj si da je igra loša", "lažeš si jer si potrošio 60 eura"...
Apsolutno me boli briga što ko misli o igri, ali situacija koja se događa sa ovom igrom baca ogromnu sjenu na kompletnu gamjng kulturu.