weky Nismo ni sumnjali. Čak tri dana? Ostario si, godine su uzele svoje.

O desi pratitelju moj, zaprati me na fejsu za jos recepata.

@yakuza_stinger @maverick Najbolji Crash rekao bih, ne pasu mi neki leveli i tezina je kao stormy ascend x28. Time trialsi su cisti gust. Igru komotno zavrsite kroz par dana, samo levele proc nije nauka, a ovo sve ostalo za 106%...E tu cemo vidit koliko imam zivaca 😃

@weky Jednom je u redu, dva puta ok ali brate odustani više. @foggy radi, igra igre, šreda gitaru i guzi ženu u isto vrijeme koliko malo ima vremena. Mislim da nisi fer prema njemu sa takvim neslanim šalama. I sve to u njegovim godinama. Vidit ćemo tebe kad ostariš malo pa moraš gutati afričku šljivu kao lozu.

diokan

fensisuperstar I sve to u njegovim godinama

Jedino ovaj dio boli, a uz to i leđa.

Skinuo sam još jedan time trial, u prosjeku pol sata da level sjedne. Treći je isto skoro pao, ali već je bilo pol 3 ujutro pa rek'o idem spavat. Meni je ovo najbolji dio igre, ali ja nisam baš normalan pa uzmite to s rezervom, plus rijetki će ići na ovakve pothvate.

N.Sanity Peak Time Trial:

foggy opasno sam zagrijan, a jedini problem je taj sto sam si nagomilao igara pun kufer pa se bojim vise ista krenuti prije nego li zavrsim zapoceto jer bi se lako moglo dogoditi da odjebem sve ako podivljam.

cudno mi malo da je sale slab. mislio sam da ce samo ime prodati ovu igru, bez obzira na kvalitetu.

zanimljiva stvar da je Activision poceo izdavati odlicne i k tome vrlo zahtjevne igre kao npr Sekiro i sada Crash 4. Acti mi se polako najmanje gadi od svih ti vampirskih kompanija.

Nakon 6 dana igranja osvojio sam sve obojene gemove (plavi je bio noćna mora za osvojiti), 8/21 Flashback Tapes, u 14/38 levela skupio sve kutije bez izgubljenog života, a Time Trailove planiram igrati kada osvojim Triple Spin.

emilijo To sto ti imas je najlaksi dio igre. Sad krece pakao. Tj, kad predjes igru onda krece pakao.

Ja sam jubilarni 10. time trial skinuo, ide, samo bome treba prakse. Sad vec poneki padne iz par pokusaja. Svaka cast developerima, respect za tehnicku stranu implementacije, sve frca, bas je dobro sve napravljeno.

Prvih nekoliko levela teže nego cijeli Crash 3.

Mislim da je već prva animacija teža od cijelog Crasha 3. Prvo sam bespomoćno probavao prvi level preć sa 100% bez da poginem, pa sam odustao, sad tek ide nakon time trialsa, znam sve napamet levele. Ajme koji gušt je ova igra, samo sam se trebao podsjetit koliko još uvijek volim platformere, a ovaj je baš došao u stilu "evo vam na, tražili se, al' i ako niste, na". Hardcore stuff.

Kak izgleda, dobro da i skače. I to duplo! (double jump obožavam)

Prvi boss fajt screenshot:

Haha,this game knows me so well. ali obrnuto 😃

Uspio sam jučer skinut prvo Toys for Bob Time Trial Relic (to je dev vrijeme jel?). Znači plavi, bronca, srebro, zlato, platina, toys for bob. Nikad više haha:

Ovo je po meni najbolji, najraznovrsniji i najsadržaniji Crash do sada. Uživam dok igram. Još mi je ostalo 16 perfect relicsa, 22 sam riješio.

Ima već za 300kn Crash. Prodaju ljudi na FB. Ako gdje vidite za 250kn javite. 😘

maverick Jesam.Al suosjećam sa svima u lopovskoj državi.Skoknut ću do MediaMarkta da vidim njihove cifre koje su gotovo uvijek oko 60€ na nove igre.

emilijo Još mi je ostalo 16 perfect relicsa, 22 sam riješio.

100% no death run? Ili time trialsi?

master_x pa pitam samo jer znam da si nesto spominjao pa reko odakle sada od jednom zabrinutost za cjenu u RH. nasi su uvjek bili lopovi za sve sto se tice tehnologije. da zivim u RH iz inata vise nikada nista ne bih kupio od nasih distributera. ja ne znam dali sam kupio 10ak igara u HR, sve mi otac prije iz njeme donosio, a sada si vec godinama sam ovdje za postenu cjenu kupujem, pogotovo preko ebaya si mozes jeftino rabljenje uzimati, tako da nemas razloga sto se tice igara uopce ici u media markt, saturn i sl.

ontopic ja si razmisljam pricekati xbox series x verziju igre, ali cu je definitivno zaigrati, nebitno na kojoj platformi. citam da je igra odlicna, a zbog lose prodaje bi ovo mogao biti zadnji carsho, samo zato sto smo toliko nenormalni da nam je drazi posrani rimejk od potpuno novog nastavka, a to nam govore prodajni rezultati.

Ako je prodaja failala, to je vrlo vjerojatno isključivo zbog napuhane cijene. Jbt, £60 a trilogiju su prodavali za duplo manje novaca.

Icek da, ali trilogija su uljepsane igre sa ps one koje se tako i igraju. ovo je potpuno nova igra, vrijedna tog price tagga. rimejkovi bi trebali kostati 10€, a ne ko demon's souls 110.

zasto se ne bunite sto su rdr2, cyberpunk itd 60€? po cemu je sada ok da one kostaju full price, a crash 4 ne? ili evo novi ratchet koji cek ostati 80€? ne kuzim tu vasu racunicu nikako

maverick
                    Crash trilogija je remake, ne remaster.
                    Smeta ljude što su trilogiju naplatili £30, a samo jedan nastavak iako novi je duplo skuplji. Eto, to je moja pretpostavka. Ne znam da li više prolaze igre sa maskotama po punoj cijeni, ljudi možda više žele za tu cijenu realistične likove, a ne maskote. No opet, tu je Mario i njegove igre po £45 😃
                    Meni osobno je sumanuto paltiti igru £60, ako je to regularna edicija. Za digitalnu AAA igru u preorderu ili day one, max što ću platiti je £50, iznad toga ne idem. Osim u slućaju CoD i GTA, koji se jbg moraju igrati Day One 😃 😃 😃