Znaci ovo se ceka na najjace. Vikend je cjeli samo crashinjo <3
Crash Bandicoot 4: It's About Time
Nazalost, ne izgleda mi napeto ni najmanje. Crasha san obožava, a to više nije to
- Uređivano
Mene zanima ali nisam lud dati punu cijenu jer su remake trilogije i CTR koštale 250 kn. Čekat ću da padne cijena na150-200 kn. I onda ću definitivno nabaviti.
weky Baš to..obožavao sam crasha baš zbog te jednostavnosti. Kad si prošao igru a htio si challenge mogao si lovit platinu i to je onda bal i maskenbal.
Mene ovaj novi ne privlači ni najmanje.
A samo su trebali dizajnirat nove levele tj iskombinirat sve iz trilogije, dodat nove neprijatelje i slično.
doctorfreak Govorite kao da su otisli u neku kompliciranu krajnost. Sve je isto + nove maske koje bas nadodaju gameplayu.
doctorfreak A samo su trebali dizajnirat nove levele tj iskombinirat sve iz trilogije, dodat nove neprijatelje i slično.
Dakle, sve što su dosad pokazali? Ne kužim.
@foggy ne gold nego plat relicsi! Letsss gooo
https://www.exophase.com/game/crash-bandicoot-4-its-about-time-psn/trophies/
DarkPunisher Taman za vikend odradimo
Bit ce ta igra okej zadovoljavanje nostalgicne komponente, al daleko smo mi od vremena kad je Crash bio pojam top tier pojam. Mozda je N Sane trilogija bila dovoljno jaka doza svojevremeno da zadovolji vecinu.
DarkPunisher e gdje ti na screenu slika cure? I opet ZABA transakcije u vrhu se vide...
- Uređivano
Flipper Hahah a neda mi se spremat sliku na mobitel pa okinem screen i cao, curu sam povuko dole u neki trash can, nebitna je pored Crashice
A zaba, master na 36 i dobro.
@foggy igra je sjebana do ibera, ak ovo platiniramo mi smo isusi
Ko da prva trilogija nije sjebana za platinu...pogotovo speedrunovi...
A ovo jos gore shaha ajmo tko prvi platinira placam pivu
Pogledao sam par recenzija i čini se super!
Ima li boss borbi na kraju svakog svijeta? Pretpostavljam da ih ima ali ni u jednoj recenziji nisu pokazali ništa.
Imaju boss borbe.
DarkPunisher @foggy igra je sjebana do ibera, ak ovo platiniramo mi smo isusi
Ja već izgledam ki isus. Nisam još nabavio igru, trebao bi
- Uređivano
Itko igra? Zavrsio sam jucer igru i skupio sve kazete (21 ak se ne varam). Bome zajebano, a to je valjda najlaksi dio prema platini.
Da poberete kazetu treba doci do iste bez da poginete. Nekad znaju bit na kraju levela pa je to kaos.
Uspio sam i skinuti 2 platinum relicsa za time trialse, pa evo prvog levela, izbjegnite ako ne zelite znat koji skill dobijete kad predjete igru i kak to onda u time trialu izgleda.
Rude awakening - Time Trial