Znaci ovo se ceka na najjace. Vikend je cjeli samo crashinjo <3

Nazalost, ne izgleda mi napeto ni najmanje. Crasha san obožava, a to više nije to

Mene zanima ali nisam lud dati punu cijenu jer su remake trilogije i CTR koštale 250 kn. Čekat ću da padne cijena na150-200 kn. I onda ću definitivno nabaviti.

weky Baš to..obožavao sam crasha baš zbog te jednostavnosti. Kad si prošao igru a htio si challenge mogao si lovit platinu i to je onda bal i maskenbal.

Mene ovaj novi ne privlači ni najmanje.

A samo su trebali dizajnirat nove levele tj iskombinirat sve iz trilogije, dodat nove neprijatelje i slično.

doctorfreak Govorite kao da su otisli u neku kompliciranu krajnost. Sve je isto + nove maske koje bas nadodaju gameplayu.

doctorfreak A samo su trebali dizajnirat nove levele tj iskombinirat sve iz trilogije, dodat nove neprijatelje i slično.

Dakle, sve što su dosad pokazali? Ne kužim.

Pripojeno je 11 postova iz Crash Bandicoot 4: It's About Time.|Pripojeno je 11 postova iz Crash Bandicoot 4: It's About Time.

Bit ce ta igra okej zadovoljavanje nostalgicne komponente, al daleko smo mi od vremena kad je Crash bio pojam top tier pojam. Mozda je N Sane trilogija bila dovoljno jaka doza svojevremeno da zadovolji vecinu.

Igra kupi vrhunske ocjene i ujedno je i najtezi crash za kompletirat.

Gimme.

Flipper Hahah a neda mi se spremat sliku na mobitel pa okinem screen i cao, curu sam povuko dole u neki trash can, nebitna je pored Crashice 😃
      A zaba, master na 36 i dobro.

Ko da prva trilogija nije sjebana za platinu...pogotovo speedrunovi...

A ovo jos gore shaha ajmo tko prvi platinira placam pivu 😛

Pogledao sam par recenzija i čini se super!

Ima li boss borbi na kraju svakog svijeta? Pretpostavljam da ih ima ali ni u jednoj recenziji nisu pokazali ništa.

DarkPunisher @foggy igra je sjebana do ibera, ak ovo platiniramo mi smo isusi

Ja već izgledam ki isus. Nisam još nabavio igru, trebao bi 😃

Itko igra? Zavrsio sam jucer igru i skupio sve kazete (21 ak se ne varam). Bome zajebano, a to je valjda najlaksi dio prema platini.

Da poberete kazetu treba doci do iste bez da poginete. Nekad znaju bit na kraju levela pa je to kaos.

Uspio sam i skinuti 2 platinum relicsa za time trialse, pa evo prvog levela, izbjegnite ako ne zelite znat koji skill dobijete kad predjete igru i kak to onda u time trialu izgleda.

Rude awakening - Time Trial