Onda ti nema smisla uzimat mobilni. DMZ ti je naadvanced settings tabu.
Internet + TV
Hoćeš reci da je za ok igranje dovoljno zicom 8 Mbps i da je upload 0.5 ?
HideooKoojima sasvim dovoljno. Više ti ne treba.
Pod internet ili local network bi trebao biti DMZ.
Mislim da nas našao napokon
Exposed host ti je opcija. I dalje samo prati tutorial.
Ne vidim baš sliku jer sam na mobu, ali ti si upisao 1, a treba biti 5 kao treći broj. Ovo je van IP rangea.
Javim se privatno fenixu jer izgubio sam dva sata i nece
Mozes mi se javiti na PM pošto ti ja nemogu poslati poruku , a feniks se još ne javlja pa da mi pomogneš oko nt2. Hvala
HideooKoojima istekao je ugovor ali net radi pa su mi rekli javiti jeli moze biti brzi pošto sam u centru grada gle čuda da nisu sigurni jeli mi mogu isporučiti višu brzinu koda sam u nekoj žabokrečini
Da se nadovezem na ovo... Sve zavisi od providera, u Osijeku ti je provucena optika od strane A1 i T-com. Oni mogu i moraju dati brzine do 500MB ako se to zahtjeva. Ta tvoja konekcija je gotovo sigurno na "bakru", to nazalost na mnogim mjestima u gradu neda iznad 10MB. Vjeruj mi ja sam imao mnoge borbe sa svima u vezi toga jer isto nisam mogao imati vise.
Tih 10 je sasvim dovoljno za igranje, no nece biti idealno. Ocekuj lag i delay u nekim igrama (koje imaju shit servere).
- Uređivano
Hvala na odgovoru nazalost tako je uglavom igram My Club ( PES2020 ) i Warzone .
Jeli imas savjet šta bi mogao uzeti od A1 homebox na 14 dana da isprobani i jeli ima neka fora da kasnije nempgu nakon 14 dana prekinuti ugovor ako ne budem zadovoljan .
Nadam se da ce mi Fenix pomoci pa da napravim NT2 pa da mogu donekle normalno igrati jer ovo preko moba gdje imam brzinu od 40mbps $download i 5 uploadaj je za k.... Kada je preko moba.
Pizdim već par dana nemogu ništa igrati online koliko god se trudio !
Kako si rekao da si imao borbe pa me zanima kako si to rijesio ?
Prijenosni internet od bonbon je sranje jučer ga isprobao i zešće sranje , s tele 2 mogu isto sranje očekivati il' ?
U homebox i pokucne internete nisam bas previse upucen. Znam samo iz iskustava frendova,da Tele2 valja, a T-com izbjegavat u sirokom luku.
Sta ti nije jasno za Nat? Ja samo imao taj ruter dok nisam presao na optiku.
HideooKoojima Kako si rekao da si imao borbe pa me zanima kako si to rijesio ?
Sad vidim da si nadodao ovaj dio. Svađao se sa t-comom, prijetio preko telefona i uzivo, i onda mi dosli i provukli optiku zacas. Sad imam 100/25 i milina (s tim da mogu dici do 500/250, ali nemam potrebe za time zasad)
- Uređivano
https://forum.ffa.hr/d/893-tutorial-postavljanje-staticne-ip-adrese-i-otvaranje-portova-prema-ps4
Pa ovdje imas sve detaljno za tvoj ruter. Prvo pratis PS4 dio, pa onda svoj ruter i trebo bi imati nat2.