Internet + TV
Stabilno mora biti jer je nova mriža i ovi sto su uzeli telemach su zadovoljni.
Ja san kod ovih govana dugo i iman i vezu za popravak i sve ali me nervira da nedas apsolutno nista i jos moran platiti više.
Kaže evo vam tablet samo 120e morate doplatiti, a evo onda vama moj kurac bez ikakve doplate
Ako ti trenutna infrastruktura dobro radi bez da centrala ili nešto zajebava drži se tog što imaš. Platiti ćeš tih 10€ mjesečno ekstra što su praktički dva doručka ali ćeš se spasiti glavobolje i frustracije koje će ti Telemach zadati. Nije vrijedno novaca, vjeruj mi.
Ima ko informacije koji kurac je tcomu?
Znači ovaj mjesec mi ističe A1 ugovor za internet. Trenutno preko njih nemam opciju imat optiku u stanu gdje jesam no uskoro se selim (trenutno još ne znam gdje, al šanse su da ću imat više opcija optike).
Pa me zanimaju vaša iskustva sa providerima. HT, Telemach, A1 su mi trenutni izbori koji gledam. Telemach ima super cijenu, mene bi došlo 20€ za optiku jer imam i mobilnu pretplatu kod njih. Ostali su skupi af, kako god okreneš ide gore cijena osim u Telemach. Vidim da je ekipa nešto spominjala da im support nije nešto. Tražim nešto brzo i jako jako stabilno jer radim remote posao. Također mi je posebno da PS5 download funkcionira dobro. Na nekom dijelu foruma sam čitao da PS5 ima problema sa download speedom na optici, kao DL speed prikazuje dobro, al kada zapravo skidaš stvari dosta je sporije. Imate iskustva sa time?
TLDR kakva su vam iskustva sa internet providerima, optikom itd. Kaj preporučate?
Ht optika na ps5 je na dane, sad san sve maka od staticne ip adrese do ikakvih postavki sve je na automatik i radi bolje.
Ali opet sve je na dane izmirin pise 700mb a skida mi 3mb onda pribacin na wireless i skida bolje.
Iskreno ne kuzin u cemu je problem nemogu ni zvati prijaviti problem kad sve pokazuje da je normalno.
Miro Optika nam je uvijek kroz HT kaj ne? Nevezano koji provider uzimamo?
Je, je, ja isto dalje imam problem s downloadom na HT-ovoj optici. Nemam pojma koji je k.
Ja imam A1 i zadovoljan sam ponašanjem i cijenom.
Tzereen To imaš A1 preko optike ili obični kabelski? Nisam ni siguran dal A1 at all nudi optiku, iako je DL speed solidan.
Imaju ti sad svi provideri optiku, u većim gradovima i svoju bez HT-a. Mislim, optika je optika. Nema sad tu da nešto ima problema. Uzmi najjeftiniju i uživaj.
KruxZhlajfa optika. Al ne znam zašto mislite da je optika samo HT-ova? Pa sad svako stavlja svoje kablove.
Prije sam bio u zgradi na onom koaksijalcu ili kak se zove. Bnetov.
Sad je tu baš optika. Možda je čak i dijeljena od od HT-a na ovoj konkretnoj lokaciji, ali znam da oni (vip) stavljaju i svoju.