Općenito je potrebniji puno veći skill da ubiješ nekog što stvarno je pozitivno, ali ne možeš se malo otet dojmu i nostalgiji za prijašnjim nastavcima kad si uložio u njih toliko puno sati. Ali sve je stvar navike.Stvarno se nadam da je u pitanju ova zadnja recenica i da ce ova mala razocaranost ipak prerasti u nesto pozitivno. Meni su mozda cak i najveci problem kontrole, nikak se ne mogu naviknuti na L2/R2 i jedva cekam da ciljanje i pucanje vrate na L1/R1 u punoj igri. A i onaj reload na trokutu me ubija u pojam.
Uncharted 4 MP
Pa postoje custom kontrole na ps4....sam stavi kako ti odgovara.Općenito je potrebniji puno veći skill da ubiješ nekog što stvarno je pozitivno, ali ne možeš se malo otet dojmu i nostalgiji za prijašnjim nastavcima kad si uložio u njih toliko puno sati. Ali sve je stvar navike.Stvarno se nadam da je u pitanju ova zadnja recenica i da ce ova mala razocaranost ipak prerasti u nesto pozitivno. Meni su mozda cak i najveci problem kontrole, nikak se ne mogu naviknuti na L2/R2 i jedva cekam da ciljanje i pucanje vrate na L1/R1 u punoj igri. A i onaj reload na trokutu me ubija u pojam.
Da i meni je trokut relaod još uvijek mali problem. Šta je bilo u U3, kocka jel? Ubiti, još uvijek u podsvjesti mi je očito to pa mi je trokut čudan.
A L2, R2 je stvar navike, naravno. Ja sam si i u kolekciji ostavio tako jer sam znao da će tako biti i u U4 pa da steknem naviku.
Nexus
Ja se nikad neću žalit na to da se nagrađuje timska igra, ali kad igraš sam i pri tome još s nekim ko ne zna, protiv neke ekipe i kad te masakriraju živci će proradit htio to ili ne.
Evo malo selfpromotiona kom se da čitat: http://fair-for-all.com/index.php/vijesti/item/665-uncharted-4-mp-beta-prvi-dojmovi-pozitivni-ali-naughty-dog-mora-reagirati
Odo sad malo igrat.
Je i to se odnosi onda na cijeli PS4. A ne da mi se svaki dan mijenjat.Pa postoje custom kontrole na ps4....sam stavi kako ti odgovara.Općenito je potrebniji puno veći skill da ubiješ nekog što stvarno je pozitivno, ali ne možeš se malo otet dojmu i nostalgiji za prijašnjim nastavcima kad si uložio u njih toliko puno sati. Ali sve je stvar navike.Stvarno se nadam da je u pitanju ova zadnja recenica i da ce ova mala razocaranost ipak prerasti u nesto pozitivno. Meni su mozda cak i najveci problem kontrole, nikak se ne mogu naviknuti na L2/R2 i jedva cekam da ciljanje i pucanje vrate na L1/R1 u punoj igri. A i onaj reload na trokutu me ubija u pojam.
Da i meni je trokut relaod još uvijek mali problem. Šta je bilo u U3, kocka jel? Ubiti, još uvijek u podsvjesti mi je očito to pa mi je trokut čudan.Kocka je u svim igrama reload osim valjda u Unchartedu, tamo je R2
A L2, R2 je stvar navike, naravno. Ja sam si i u kolekciji ostavio tako jer sam znao da će tako biti i u U4 pa da steknem naviku.
Nexus
Ja se nikad neću žalit na to da se nagrađuje timska igra, ali kad igraš sam i pri tome još s nekim ko ne zna, protiv neke ekipe i kad te masakriraju živci će proradit htio to ili ne.
Evo malo selfpromotiona kom se da čitat: http://fair-for-all.com/index.php/vijesti/item/665-uncharted-4-mp-beta-prvi-dojmovi-pozitivni-ali-naughty-dog-mora-reagirati
Odo sad malo igrat.
Ja cu opet popodne/predvecer igrat.
ZoNTrA Možeš mjenjati to "on the fly".Imaš mali checkbox koji dodaš u onaj podmenu kada držiš PS tipku na kontroleru.Idi u Settings > Accessibility > Add to Quick menu.Kada to staviš možeš jednostavno promjeniti kontrole na tebi odgovarajuće u toj igri i onda ih kasnije možeš vratiti na default u svim drugim igrama samo pomoću tog checkboxa.
Oke, budem pokusao.
Pa i mislio sam da je R2, al mi je onda palo napamet da je to bila bomba pa reko kocka. Hmm...
Nalaženje igrača u partyu je katarstrofa... nijednom nisam uspio. Kad igram solo odmah nađe.
Hvala bogu pa je beta tako da imaju vremena popravit matchmaking jer sada ne radi, uspio sam odigrat 5-6 rundi sada opet ne može naći igrače već 15 minuta, inače meni se super sviđa za sada, igrat će se sigurno a U4 je day one...
Matchmaking popravit neće, na to možeš zaboravit. Ako bude 10% bolje na kraju, bit će čudo. Ovako je od U2, a razlog zbog kojeg sam siguran u to je taj da su serveri isti kao i prije te koriste P2P princip. Kako poboljšat nešto kad je već vjerojatno na vrhuncu.
A gledaj, TLOU nema ovakav problem, uvijek nađe igrače u roku minute, tu mi neće uopće da nađe tako ta mogu oni to malo bolje napravit sigurno, serveri jesu p2p to su i službeno rekli, šta je tu je, nadamo se najboljem
Ali meni nije jasno kako u igri koja je vec usla u 7. godinu serveri rade savrseno. Da, govorim o Unchartedu 2. Prekjucer sam odigrao opet par meceva i tamo nadje u 15 sekundi igrace. Zasto se ND ne ugleda na to i kakav matchamaking su tamo napravili?!?
Danasnji dan najbolji do sad :
Brzo pronalazilo igrace, ciljanje s AK-om se poboljsalo... ne znam jel sam se poceo navikavat ili je ovaj Update 1.04 pomogao. Nadam se ovom prvom
I otkrio sam Djinna, ali po meni je overpowered, iskoristio sam ga valjda 6,7 puta u mecu i s njim se pretrci cijela mapa u 10 sekundi. Treba biti puno skuplji, makar je prezabavno s njim igrati.
Evo novi update )))
Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
Meni je ovaj mp odličan.
Možda je razlog taj što me ide
Dobio 3 od 4 meča.
7755
Meni 4700 rekord
I onda si ti unch profic
Profic sam samo u kvalitetnim Uncharted igrama :
Al danas 2 meca odigrao, jedan sam valjda accuracy imao 100%, dok mi je u drugom mecu isla u minus preciznost. Psihicki ce me ubit ova igra.
Ja danas imao 13/13 =0
Postavim meč na YT možda pa stavim link tu.
Al nevjerojatno je da uvijek igram protiv klana. Istina, nekad je to 5 likova koji igraju normalno, al zna se nač uigrana ekipa koja ima sve razrađeno i melje. 2-3 bace Bruteove, 2 Healaju, još jedan zapapri s nečim... + razno razni mysticalsi... ti ih skidaš, oni se samo dižu. Ne možeš ništa sam protiv tako uigranih.
Morat ce tu razdijelit kao u TLOU matchmaking na klanove i pojedinacne igrace.