Općenito je potrebniji puno veći skill da ubiješ nekog što stvarno je pozitivno, ali ne možeš se malo otet dojmu i nostalgiji za prijašnjim nastavcima kad si uložio u njih toliko puno sati. Ali sve je stvar navike.
Stvarno se nadam da je u pitanju ova zadnja recenica i da ce ova mala razocaranost ipak prerasti u nesto pozitivno. Meni su mozda cak i najveci problem kontrole, nikak se ne mogu naviknuti na L2/R2 i jedva cekam da ciljanje i pucanje vrate na L1/R1 u punoj igri. A i onaj reload na trokutu me ubija u pojam.

Općenito je potrebniji puno veći skill da ubiješ nekog što stvarno je pozitivno, ali ne možeš se malo otet dojmu i nostalgiji za prijašnjim nastavcima kad si uložio u njih toliko puno sati. Ali sve je stvar navike.
Stvarno se nadam da je u pitanju ova zadnja recenica i da ce ova mala razocaranost ipak prerasti u nesto pozitivno. Meni su mozda cak i najveci problem kontrole, nikak se ne mogu naviknuti na L2/R2 i jedva cekam da ciljanje i pucanje vrate na L1/R1 u punoj igri. A i onaj reload na trokutu me ubija u pojam.
Pa postoje custom kontrole na ps4....sam stavi kako ti odgovara.

Da i meni je trokut relaod još uvijek mali problem. Šta je bilo u U3, kocka jel? Ubiti, još uvijek u podsvjesti mi je očito to pa mi je trokut čudan.
A L2, R2 je stvar navike, naravno. Ja sam si i u kolekciji ostavio tako jer sam znao da će tako biti i u U4 pa da steknem naviku.

Nexus

Ja se nikad neću žalit na to da se nagrađuje timska igra, ali kad igraš sam i pri tome još s nekim ko ne zna, protiv neke ekipe i kad te masakriraju živci će proradit htio to ili ne.

Evo malo selfpromotiona kom se da čitat: http://fair-for-all.com/index.php/vijesti/item/665-uncharted-4-mp-beta-prvi-dojmovi-pozitivni-ali-naughty-dog-mora-reagirati

Odo sad malo igrat.

Pa postoje custom kontrole na ps4....sam stavi kako ti odgovara.
Je i to se odnosi onda na cijeli PS4. A ne da mi se svaki dan mijenjat.

Da i meni je trokut relaod još uvijek mali problem. Šta je bilo u U3, kocka jel? Ubiti, još uvijek u podsvjesti mi je očito to pa mi je trokut čudan.
A L2, R2 je stvar navike, naravno. Ja sam si i u kolekciji ostavio tako jer sam znao da će tako biti i u U4 pa da steknem naviku.

Nexus

Ja se nikad neću žalit na to da se nagrađuje timska igra, ali kad igraš sam i pri tome još s nekim ko ne zna, protiv neke ekipe i kad te masakriraju živci će proradit htio to ili ne.

Evo malo selfpromotiona kom se da čitat: http://fair-for-all.com/index.php/vijesti/item/665-uncharted-4-mp-beta-prvi-dojmovi-pozitivni-ali-naughty-dog-mora-reagirati

Odo sad malo igrat.
Kocka je u svim igrama reload osim valjda u Unchartedu, tamo je R2
Ja cu opet popodne/predvecer igrat.

ZoNTrA Možeš mjenjati to "on the fly".Imaš mali checkbox koji dodaš u onaj podmenu kada držiš PS tipku na kontroleru.Idi u Settings > Accessibility > Add to Quick menu.Kada to staviš možeš jednostavno promjeniti kontrole na tebi odgovarajuće u toj igri i onda ih kasnije možeš vratiti na default u svim drugim igrama samo pomoću tog checkboxa.

Pa i mislio sam da je R2, al mi je onda palo napamet da je to bila bomba pa reko kocka. Hmm...

Nalaženje igrača u partyu je katarstrofa... nijednom nisam uspio. Kad igram solo odmah nađe.

Hvala bogu pa je beta tako da imaju vremena popravit matchmaking jer sada ne radi, uspio sam odigrat 5-6 rundi sada opet ne može naći igrače već 15 minuta, inače meni se super sviđa za sada, igrat će se sigurno a U4 je day one...

Matchmaking popravit neće, na to možeš zaboravit. Ako bude 10% bolje na kraju, bit će čudo. Ovako je od U2, a razlog zbog kojeg sam siguran u to je taj da su serveri isti kao i prije te koriste P2P princip. Kako poboljšat nešto kad je već vjerojatno na vrhuncu.

A gledaj, TLOU nema ovakav problem, uvijek nađe igrače u roku minute, tu mi neće uopće da nađe tako ta mogu oni to malo bolje napravit sigurno, serveri jesu p2p to su i službeno rekli, šta je tu je, nadamo se najboljem 

Ali meni nije jasno kako u igri koja je vec usla u 7. godinu serveri rade savrseno. Da, govorim o Unchartedu 2. Prekjucer sam odigrao opet par meceva i tamo nadje u 15 sekundi igrace. Zasto se ND ne ugleda na to i kakav matchamaking su tamo napravili?!?

Danasnji dan najbolji do sad :
Brzo pronalazilo igrace, ciljanje s AK-om se poboljsalo... ne znam jel sam se poceo navikavat ili je ovaj Update 1.04 pomogao. Nadam se ovom prvom
I otkrio sam Djinna, ali po meni je overpowered, iskoristio sam ga valjda 6,7 puta u mecu i s njim se pretrci cijela mapa u 10 sekundi. Treba biti puno skuplji, makar je prezabavno s njim igrati.

Evo novi update )))

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Meni je ovaj mp odličan.
Možda je razlog taj što me ide
Dobio 3 od 4 meča.

I meni je isto odličan i solidno mi ide, skoro stalno budem prvi ali zato pobjedim svakih 10 patija.

Evo ovdje daleko najbolji a izgubimo, bez teamworka nema ništa, tako da kada izađe igra tražim ekipu za igranje

7755

Meni 4700 rekord

I onda si ti unch profic

Profic sam samo u kvalitetnim Uncharted igrama :

Al danas 2 meca odigrao, jedan sam valjda accuracy imao 100%, dok mi je u drugom mecu isla u minus preciznost. Psihicki ce me ubit ova igra.

Ja danas imao 13/13 =0
Postavim meč na YT možda pa stavim link tu.

Al nevjerojatno je da uvijek igram protiv klana. Istina, nekad je to 5 likova koji igraju normalno, al zna se nač uigrana ekipa koja ima sve razrađeno i melje. 2-3 bace Bruteove, 2 Healaju, još jedan zapapri s nečim... + razno razni mysticalsi... ti ih skidaš, oni se samo dižu. Ne možeš ništa sam protiv tako uigranih.

Morat ce tu razdijelit kao u TLOU matchmaking na klanove i pojedinacne igrace.