gunner
Ajde ako si sad online možemo bacit koju... ako uspijemo nać meč. Još nijednom nisam igrao.
Ne znam jel te imam na PSNu, znam da prije jesam, ali ako nemam dodaj me. Acc u potpisu.
...
Planiram igrat preko dana ako nađem šta, i oko 8 navečer...
EDIT:
Našao 1. meč yeaaaaaaa
iiii, izbacilo me... al sam zato jedan down napravio.
EDIT 2:
Odigrao par mečeva i moram priznat kako je odličan MP. Dosta drugačiji od U2 i U3, mogu reć da su ga jako podlastofasili što je s jedne strane dobro, a s druge i ne baš.
Najveća zamjerka mi je Down/KO sistem. Općenito ga ne volim, ali u nekim igrama funkcionira (TLoU), ali ovdje mi to nikako ne paše. Izmučim se ko debil da nekog downam samo da bi mi neko od teammatea uzeo KO ili da ga neki enemy revivea. Potpuno nepotrebno, pogotovo u fast paced igri kao Uncharted. + šta se pretpostavljam kao i u TLoU samo KO gleda za K/D. Sad će možda zvučat kao da brinem nešto o tome, možda malo da ( u beti ionako toga nema kolko sam skužio ), ali jednostavno mi je glupo da te se kažnjava za takve gluposti. Kao što sam već napisao, onaj ko napravi down trebao bi mu se pripisat i kill jer on je napravio većinu posla, a ne da neko samo doleti i uzme ti kill.
O ostatku više kasnije, ali kako kažem, zasad mi se sviđa.