Slažem se... evo par kratkih klipova.

https://www.youtube.com/watch?v=uAXYMN5KeDw

https://www.youtube.com/watch?v=vk3h9LihIRw

https://www.youtube.com/watch?v=_pT3wtOl2So

https://www.youtube.com/watch?v=tw3mI6rEbjI

Ovaj zadnji je iz ovog već spomenutog meča gdje sam imao 13/13 =0.

Dobri su ti killovi, posalji nesto Robinu pa mozda i zavrsis na Uncharted TV-u :

Inace jedan od tih minusa Down/KO systema mi je sto nema vise onih pravih streakova. Pa nema mi ljepse nego u dvojci skupit Tripled ili nekim cudom Connect Four. Ili u trojci Five Not Alive i Wipeout kad si cijeli protivnicki tim izbacio.
Mislim i ovi streakovi tvoji su odlicni, ali nije to to i treba ti se bas poklopiti da su jedan pored drugoga igraci i da ne pucaju na tebe.
Isto tako nema mi ljepseg nego u dvojci kad jedan puca po meni sprijeda, a jedan straga i onda ih izflitfutama (u nedostatku bolje rijeci) i obojicu ubijem. Ovdje je to nemoguce cini mi se.

Već je sve poslano

Slažem se, da... al ionako ovdje još nema skoro nikakvih medalja. Za očekivat je da će ih bit u krajnjoj igri.
Ja se još uvijek nadam klasičnom modu bez Down/KO sistema.

Ma i sami developeri su rekli da je ova beta mali djelic MP-a koji ce biti u punoj igri. Tu su jos ostale mape i modovi, likovi, puno stvari za customizaciju, medalje, boosteri, mozda i oruzja... Vjerujem da ce jos neke stvari promjenit na temelju impresija igraca na betu. Ma samo se treba naviknut na igru.

Ma dosta mi je vise. Izbrisana igra, nemam ja vise zivaca za ovo govno. Sramota sta su napravili od MP-a. Ak ne ubace Classic mod necu ovo govno ni kupovat. Dobro kaze frend, kao da Harry Pottera igram nekad samo nam stapici fale. Zali boze novaca na NDC, vise ND-u ne vjerujem ni za sta.

Izjave se ne daju vruce glave. ))

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Ma trpim ja vec zadnjih dana neke greske i zmirim na njih jer mi je toliko drag ovaj MP, ali kad zna nekad bit jebeno nepravedan e onda cu ga poslat u onu stvar.

Lol ovog zontre...

Jučer sam na brzinu probo dvije partije, naletio na luđake. Ubili nas ko piceke.
Doduše, nisam se snašao sa shotgunom nikako, a trebalo mi je za challenge.

Lol ovog zontre...
Lol na tebe a nisi ni probao MP. Sigurno bih trebao biti sretan i pisat hvalospjeve o MP-u u kojem downam dvojicu (a to su vec trebali biti killovi) da bi mi onda neka njubara bacila brutea pod noge i ubila i zatim je jos revivao ovu dvojicu. Stvarno odlican MP gdje tvoju dobru igru nagrade s deathom i nula killova, a njubaru s killom i 2 revive. Bedaci iz ND-a su se okrenuli masama i ubacili milijun stvari u igru. Ma zajebi to. Ocu jebeni MP bez icega gdje samo tvoj skill igra ulogu.
Ono za brisanje nije istina jer bi buraz popizdio da sam to napravio i sigurno da cu jos odigrat betu jer ne zelim novac bacit u vjetar, ali da se zivciram najvise i da mi je ovo najslabiji od sva 4 ND-ova MP-a, e to sigurno je.

EDIT: S pozitivne strane pocelo je trazit igrace nenormalno brzo, cak i prebrzo.

ZoNTrA vidi ovo...

Ma i sami developeri su rekli da je ova beta mali djelic MP-a koji ce biti u punoj igri. Tu su jos ostale mape i modovi, likovi, puno stvari za customizaciju, medalje, boosteri, mozda i oruzja... Vjerujem da ce jos neke stvari promjenit na temelju impresija igraca na betu. Ma samo se treba naviknut na igru.
Dva sata poslije
Ma dosta mi je vise. Izbrisana igra, nemam ja vise zivaca za ovo govno. Sramota sta su napravili od MP-a. Ak ne ubace Classic mod necu ovo govno ni kupovat. Dobro kaze frend, kao da Harry Pottera igram nekad samo nam stapici fale. Zali boze novaca na NDC, vise ND-u ne vjerujem ni za sta.
...

Baš me zanima kada bude post u stilu:
"Ok dajem još jednu šansu beti...ipak su to ND-ovci"

Ja koliko čitam po netu vidim pozitivne komentare na MP...

Kao sto sam rekao, pokusavam braniti ovaj MP na svakom koraku, ali sto je previse, previse je. Zanimljivo da sam nakon tog rage posta odigrao jos jedan mec i oborio rekord sa 5000+ bodova. Nema logike.

EDIT: Uostalom trebali ste se vec naviknut na svakakve postove od mene u ovoj temi. To ce vam tako uvijek biti.

Umirem od smijeha kad čitam da ljudi pljuju po naughty dog multiplayer modovima. Izuzev last of us svaki je bio kanta.

Uncharted je single-player savršenstvo i to je to

Slazem se da je Uncharted primarno SP igra, ali U2 mp mi je bio prejeben.
Utukli smo stotine sati u njega, jednostavan, a odlican.
Ovo ostalo mi i nije bilo bas po ukusu.

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Ma meni je MP fenomenalan. Već sam se dosta naviknuo. Iako ima nekih loših stvari, ali ona najbitnija, a to je zabava je uvelike prisutna. Još i sam uvijek igram... mogu mislit koliko bi bolje bilo s ekipom.
Opet mi se događa stvar kao i s U3 MP-om. To je valjda jedini MP koji me baš primio i kojeg sam igrao neko duže vrijeme. (U2 sam igrao do izlaska U3, TLoU mi je isto bio fenomenalan, ali sam ga igrao samo 40-ak sati, Destiny i COD BO I i II sam isto igrao dugo, ali nijedan kao U3). Iako su samo dvije mape još mi nije nimalo dosadilo... samo bi igrao i igrao. Šteta što je u nedjelju već gotovo, a onda slijedi čekanje.
Kažem, iako je dosta stvari koje mi se ne sviđaju, još mi je uvijek MP stvarno odličan i vrlo igriv.

Još i sam uvijek igram... mogu mislit koliko bi bolje bilo s ekipom.
Tesko. Vise manje ces cuti uzrecice tipa "Poderali nas ko peder Playboy", "Pametan si ko 2 glupa", "Hebo vas Harry Potter u guzicu". Ljudi pizde jos vise od mene, cak su i umislili da su napravili urotu protiv Hrvata. Mozda je i najbolje igrat betu sam dok se strasti ne smire.
:

Drugo je to što ekipa ne razumije da Uncharted oduvijek ima "nadnaravne moći"...mislim nek odigraju pokoji SP Uncharteda pa neka onda prozivaju da je ovo nešto novo u serijalu.

https://www.youtube.com/watch?v=cDZh248SQpU

BrokenGamez je jos 3 put gori od mene
Ali bitno da je popljuvao ko govno U3 MP, da bi prije par dana rekao da je četvroka miljama ispred....

http://www.dualshockers.com/2015/12/08/uncharted-4s-final-multiplayer-will-have-more-characters-skins-hats-taunts-boosters-and-more/