Evo odigrao sam 10-tak mečeva, dosta za danas. Slijede dojmovi, a Emilijo može napisati dodatne dojmove pošto sam s njim i još jednim frendom igrao.
Na početku mi nije ništa našlo, čim su se njih dvojica spojili meni odmah nam je nalazilo. Kao što sam rekao, lag je nepostojeći, sve lijepo radi, a i igra je stvarno lijepa. Gameplay mi je čudan moram priznat, definitivno treba navike. Pucanje je drugačije i od U2 i od U3, nema one U2 fluidnosti, ali je svejedno dobro. Od pušaka sam probao AK-47 koji je full automatik puška i najbolja je na close-mid udaljenosti. FAL puška puca 3 metka odjednom, tj. burst rifle i možda mi je čak najbolja puška. Mettler ili metla kako ju ja zovem je puška koja puca po jedan metak i ako savladate recoil može biti ubojita. Pištolje gotovo da nisam ni koristio. Boosteri i ne pomažu nešto previše osim možda onih za brže revivanje i zarade više novca, ali iskreno ni na njih se nisam previše koncentrirao. Od Sidekicka sam koristio samo Brutea, to je lik od 2 metra koji puca po svemu živom. On je više tu da oduzme health protivnicima i neće previše ubijat, ali i njega je teško ubit. Znam da su me živcirali dosta protivnički Sidekickovi koji su te počeli daviti. Od Mysticalsa sam koristio El Dorado koji izbacuje one duhove koji će napadat protivnike. Ubojiti jesu, ali im se lako pobjegne. Granate su OK, ali nisu fluidne kao u prošlim igrama. Često su me ubijali s gearom, a sad jesu to bile granate, C4 ili mine, nisam skužio.
Igra je isto nekad prekaotična. U jednom trenutku su svi protivnici spawnali Brutea, nisi znao tko pije a tko plaća. Ali i općenito je malo prekaotična igra. Radar niš posebno, radije se koncentriram na vlastite instinkte. Revive system ok, ali nekad te stvarno ometa jer ne znaš da li se koncentrirat na ubijanje protivnika ili na revivanje teammatea. Radije da se ti reviveovi ostave za poseban mod. Blindfire je bezveze, neće vam nimalo pomoći.
Customizacija loadouta je dobra, stvarno si možete složiti loadout kakav vam najbolje paše.
Aj napisat ću još kasnije neke dojmove kad se sjetim.
EDIT: Treba zasigurno povećat cijenu Mysticalsa i Sidekickova da ih iskoristiš možda jednom u meču. Ja sam ih stigao i 3 put iskoristit u jednom meču što je previše.