Kao što sam rekao, u globalu sam zadovoljan, ali ima još nekih stvari koje me smetaju. Vidi se da idu malo na noob friendly MP i mislim da će ovo biti zabavan MP, ali odgovorno tvrdim da neće biti kvalitetan kao U2 (ali se nadam da će biti zabavan kao U2). U U2 se možeš pozdravit u prvih 20/30-tak sati igranja da nešto postigneš jer to je čisti skill based MP. Ovdje nažalost ne traže toliko skilla. Ovo je zadnji Uncharted i žao mi je što nisam još jednom doživio "pravi" MP, ali se svejedno nadam i vjerujem da ću uživati u ovom.
Sviđa mi se jako što nećeš trebati imati Mysticalse i Sidekickse i što ćeš umjesto toga moći imati Boostere koji su po meni puno bolji izbor. Zanimljivo, nisam primjetio Fleet Foot booster i ako ga stvarno ne bude mogao bi nastati pravi shitstorm od strane fanova
Daily challengi su isto odlična novost kao i Relics i Uncharted Points.
Radar je vjerojatno najgora stvar i kao i dosad nadam se da će to što prije izbaciti (mnogi se stvarno žale na radar). Sasvim bespotrebna stvar.
Vidio sam veliki izbor oružja što je dodatni plus. Nisam primjetio da ih se može customoizirat no vjerujem da će to u punoj igri ubaciti.
Da ne pišem previše, jedva čekam betu za 2 dana da vidimo kako se to igra i kako funkcionira. Rekli su da će u beti biti samo mali djelić MP-a tako da vjerujem da će do izlaska biti fantastičan.