Evo ja sam tih par gameplay videa pogledao barem 10 puta, mislim da sam već naučio onu mapu u pećinama napamet. I iskreno da vam kažem, sve sam optimističniji što je bliže izlazak bete. Baš sam daleko od onog početnog razočaranja.
Nakon što sam pozorno promotrio neke stvari čini mi se da MP više naginje U2 MP-u nego trojci što je dobra stvar. Izbacivanje sprinta je odlična vijest jer je to u U3 nekad doprinjelo prevelikoj kaotičnosti. Boostere još nismo vidjeli, ali vjerujem da će biti standardni Fleet Foot, Deposit, Monkey Man... ali očekujem i par novih.
Mysticalsi i NPC-evi mi se ne sviđaju previše, ali koliko vidim nećeš bit u mogućnosti ih koristit previše jer će biti samo skuplji i skuplji a i NPC-eve ćeš moći ubiti kao i što ćeš moći pobjeći od Mysticalsa.
Ovi Loadouti su najsličniji onima iz TLOU-a i bit će zanimljivo ako će opet ubacit Loadout pointove. Oko customizacije nismo ništa vidjeli, ali očekujem raznovrsnu, čak i veću od one velike U3.
Znači jedini malo veći problemčići su mi radar i down/revive system. Radar je bespotrebna pomoć, bolje se oslanjati na instinkte. Downanjem se malo gubi ritam i usporava se igra, no dobro, vidjet ćemo sve kad krene Beta i kad sami isprobamo igru.