Pih, rocket launcherom je one shot kill
Resident Evil 5
Mislim da ću morat cijeli Chapter ponavljat kako bi došao s pravim oružjima na bossa. A i Shevin ne preveliki IQ mi isto ne pomaže previše
Pih, rocket launcherom je one shot killHahaha, ja mislio da se šališ, kad gledam neke tipsove za ovog bossa i vidim da je to moguće
Ali ne želim tako, jedino ako baš nikako neću moći.
Nego koje su vam najbolje boss borbe?Boss borbe su jako dobre.
Jako mi se svida prvi Uroboros. Lijepo je dizaniran i pametno je borba osmisljena i izvedena.
Druga mi je Irving. Izuzetno epska, svo ono prskanje vode i oni njegovi pipci i velike eksplozije kad ga granata pogodi.
A treca i najdraza je preveliki spoiler da ti kazem pa kad odigras, vjerojatno ces znat. :)
EDIT: I da, taj 5-2 boss je gadan. Zato imas onaj moj lijepi savjet na prosloj strani. :)
Ma imam ja RPG kao i svako drugo oruzje posto istrazujem svaki djelic mape. Ali problem je u tome sto sam ga odmah discardao jer sam si mislio sta ce mi to govance
Sad cu ga morati kupiti kad se pravim pametan.
Pih, RPG ti ne treba na normal. Mislim da je i meni kupio prašinu u kutiji. Važnije od toga je sačuvati streljivo za težu artiljeriju kod bossova. Za Shevu ide samo pištolj s upgradeima i to je to.
Nakon jos par neuspjesnih pokusaja sam ponavljao chapter i roknuo ga RPG-em. Kakvo olaksanje. Ali ko za inat dosao sam tako reci gol na okrsaj s Weskerom i Jill, ni sam ne znam kako sam to prosao iz prvog pokusaja.
Sad jos 6 Chapter i prava borba s Weskerom.
Realno, ne treba ti nista vise od par metaka u pistacu za Jill jer Wesker nakon 7 min ode. Jill pogodis u strojcic na prsima i bacas ju dok ne zavrsis.
Naravno, postoji jedna dobra alternativa za Weskera. Ponijet 2 RPG-a, jednu raketu ce uhvatit i dok se "bori" s njom pogodit ga drugom. Rezultat je prilicno velika eksplozija.
EDIT: I da, to je ona moja big spoiler boss bitka koja mi je najdraza u cijeloj igrici. :
Mislim da mi se ova igra zgadila za sva vremena.
Nemas ti pojma
Mislim da mi se ova igra zgadila za sva vremena.Što se dogodilo? Nije te valjda zadnji boss naživcirao?
Ma metaka nigdje, novaca nigdje, i ja se sad trebam jebat s 2 metka iz pistolja, a protiv mene pauci, 185849393939485884848383 protivnika, heavy, Uroborosi i sta sve ne. Dosao sam do Weskera i nadam se zadnje stvari u igri ni sam ne znam kako uz pun k zivciranja i ponavljanja. Sad kad sutra krenem igrat protiv Weskera mislim da cu igru polomit na komadice
Valjda ce u Co-opu biti manje zivciranja.
Netko ti je trebao ranije reci... noz ti je najbolji prijatelj. Dosta metaka sacuva kad ga se nauci efikasno koristit :)
Valjda ce u Co-opu biti manje zivciranja.U slučaju da igra preživi, za co-op pripremi barem jedno posve nadograđeno oružje tako da taj prolaz bude s manje nervoze
A sutra cu, ako ima boga, preci igru. Pa onda cu pokupit one Embleme i izgrindat novce tako da imam full apgrejdanog magnuma, shotgun i machine gun. Onda bacamo Co-op. Ali samo me nemoj tjerat da na najvecoj tezini igram
Soul - a da? Znam da sam na pocetku malo udarao tim nozem i trebalo je 3,4 udarca za kill samo na onim obicnim, pa sam ga dalje koristio samo za lomljenje kutija.
Srusis protivnika na pod metkom u noge I sjeces po glavi nozem. Ponovis postupak ako prezivi... Neka podrucja gdje bi inace potrosio 30ak metaka tako prodjes sa mozda 5.
Naravno to se odnosi na obicne protivnike, nemoj slucajno one sa motorkom napadat nozem
Srusis protivnika na pod metkom u noge I sjeces po glavi nozem. Ponovis postupak ako prezivi... Neka podrucja gdje bi inace potrosio 30ak metaka tako prodjes sa mozda 5.E danas sam svakojake spodobe morao napadati nožem
Naravno to se odnosi na obicne protivnike, nemoj slucajno one sa motorkom napadat nozem
Ali hvala na savjetu, budem to pokušao u ponovnom prelasku :
Nož u glavu-->kick--->stomp na glavuDobitna kombinacija.
Onda bacamo Co-op. Ali samo me nemoj tjerat da na najvecoj tezini igramNaravno da nećemo igrati na najvećoj razini težine. To ne bih ni ja da mi netko nudi. Jednom mi je bilo dosta, a to sam solo prelazio.
Netko ti je trebao ranije reci... noz ti je najbolji prijatelj. Dosta metaka sacuva kad ga se nauci efikasno koristit :)Ja sam koristio Kick. Pištolj i metak u glavu - stagger - udarac. Kad padne na pod onda lamataj sa nožem. Ako se digne ponovi.