I rijesio igru!
Makar me Wesker ubio dosta puta i bilo je dosta tesko, nisam se toliko zivcirao, makar sam skinuo par svetaca s neba
Ali kad sam isprobao sve, skuzio sam taktiku pa sam i sa manjkom metaka uspio nekak pobjedit. U globalu odlicna igra, pamtit cu je po dobrom, ali ipak malo i po zadnjih par Chaptera koji su me kostali dosta zivaca.
Skuzio sam da mi fali jos 15-tak trofeja i to bih onda mogao uz malo farmanja osvojiti. Jedini problem koji mi stoji na putu do Platine je prelazak na Profešnal. Ako cu imati zivaca to cu preci. Samo me zanima jedna stvar. Jel moguce prec na toj tezini igrajuci sam ili je moguce jedino uz Co-op?

Samo me zanima jedna stvar. Jel moguce prec na toj tezini igrajuci sam ili je moguce jedino uz Co-op?
Moguće je solo riješiti i tu razinu težine. Tako sam ja odigrao.

Probaj onog Pauka riješit sa nekim u coop-u jer Shevin AI je nešto kriminalno na professional u toj borbi.

Samo me zanima jedna stvar. Jel moguce prec na toj tezini igrajuci sam ili je moguce jedino uz Co-op?
Moguće je solo riješiti i tu razinu težine. Tako sam ja odigrao.
Al treba imati sve oruzje upgradeano i imati infinite ammo, jel? I jel te kostalo puno zivaca? I koji su najzeznutiji dijelovi?

Tuhy - na kojeg pauka mislis tocno?

Al treba imati sve oruzje upgradeano i imati infinite ammo, jel? I jel te kostalo puno zivaca? I koji su najzeznutiji dijelovi?
Ne baš sva. Koristio sam magnum, shotgun, snajper i eventualno automatsku pušku. Što se tiče zeznutijih dijelova, ne sjećam se točno koji bi to bili

A vjerojatno zadnjih par Chaptera

Ja sam se prosetao kroz profesional solo sa Hydrom (i RL za bossove)... Imao sam hrpu toga ali to mi je daleko najbolje oruzije :

Ah, petica... Iako nije pravi RE, poprilično mi je bio prirastao srcu, ima odličan co-op, a ujedno je bio i moja prva platina. Ne boj se professionala, zbilja nije ništa strašno. Ja sam ga solo riješio, i to još uz maksimalne rankove, sve što ti treba je magnum i unlimited ammo i samo ćeš letjeti kroz igru. Jedino što mi je kao malo problematičnije ostalo u sjećanju je dio s el Giganteom kad moraš pucati iz džipa ili tako nešto, tamo malo treba naučiti pattern njegovih napada i spawnanja neprijatelja i to je cijela mudrost. Odigraj svakako i odlični Lost in nightmares DLC ako si u prilici, a onda svakako nabavi i REmake da vidiš što je pravi Resi. ;)

ZoNTrA

Ne brini za bossove, mene su vise zivaca kostali "mali" neprijatelji. Najvise oni sa strijelama/puškama jer nema adekvatne zastite protiv toga (cover je uzasno izveden) te oni kukci. Od njih me hvatala panika jer gotovo svaki put iskoriste svoj instant-death napad.

Takoder, AI partnera je ziva stahota, pa tako primjerice dok sam igrao sa Shevom medvjedoliki Chris mi stoji pred nisanom, usplahiri se i pocne trcati u krug tako da ne mogu gadat kak treba a on uredno popije metak. I onda jos crkne jer i ja poberem metak... I onda oboje crknemo.

Al svakako je moguce proci... samo... mislim da ce svi sveci s neba padat...  :)

Oh, jos nesto. Vec dugo nisam igrao pa mi se izmjesalo. Kaj nije da inf. ammo (i bilo koji cheat) blokira osvajanje trofeja za tezinu? (ili je to Uncharted??)

Pise na PS Trophies da je infinite ammo najvazniji za prelazak na Proffesional, tako da oko toga nema brige.
Uglavnom, hvala svima na savjetima. Sad ide farmanje, pa Co-op, pa lov na Platinum :)

4 godine kasnije