Jako zabavna igrica no nazalost vrijeme ju je pojelo i danas mi je (nakon ME, Vanquisha, Shadow of the Damned u kojima se hoda i puca) gotovo neigriva.
Preveliki je fokus na akciji tako da nemogucnost kretanja ne predstavlja nacin otezavanja igre vec tehnicki nedosatak.
Nadam se da imas Gold Edition jer on nosi jedan mali krasni dragulj od DLC-a koji je bolji od kompletne igre za jedno 10 stepenica.
Ako ideš na Professional onda ni slučajno nemoj solo igrat jer buš izgubio sve živce zbog očajne Sheve.
Ja sam bio jedan od tih manijaka, samo sto sam ja kontrolirao Shevu (njeni udarci su mi izgledali efektnije od Chrisovog bijesnog šaketanja) ali je Chris znao odleprsati u daljinu gdje ga neprijatelji jednom poskakljaju i on vrisne. Ne zelim ni najgorem neprijatelju pozeljeti takve muke, vjerujte mi.
A kakve (rasisticke) psovke su izletavale iz mene... dobro da mi prozori dobro dihtaju jos bi ljudi mislili da sam rasist. :(
Ali platinu imam, i bilo mi je zabavno. Danas to nebi ponavljao.. tada sam bio mlad... i lud....
I jos samo nesto na kraju ovog (nepotrebno) dugackog posta. Mali savjet.
ZoNTrA Koristi RPG na bossovima. Nemoj se sramit, nije to nikakav cheat. Bossove se skida RPG-om. UVIJEK i SAMO RPG-om.
Ima jedno krasno mijesto za farmanje RPG-a, stavim ti ako si zainteresiran (kolega Densetsu mi je to svojevremeno rekao i ljubim ga zato posred cela :* ). :)