chono7 Pravi fenboy će kupiti konzolu makar ne imao niti jednu igru ili samo jednu. Točka.

Flipper
od dobrih igara horizon, ratched, gt7, spiderman, returnal, demon souls...., ne izlaze za pc :<
ali opet nije to puno exluziva ko prije.

ček ček ček zar nije project athia exclusively made for ps5? ili je to bio returnal?

Returnal je to bio, mislim da je sony kupio housemarque jer je bio PS studios logo prije trailera ak se ne varam

chono7 mi smo dobili hrpu indie igara na eventu, pokoji nastavak vec provjerenih igara, hrpu multiplatforma, te doslovno jednu igru koja prikazuje donekle mogucnosti nove konzole, a to je Rachet.

Baš i ne

Vostalom, da smo dobili hrpu indie naslova, ISTO BAŠ I NE. Ali ti neki indie naslovi izgledaju izuzetno zanimljivo kao Tokyo Ghostwire, Destruction All Stars, Little Devil Inside naprimjer

chono7

Ne demantira. Očito smo gledali drugačiji event. Nit je bilo hrpu indie naslova, nit je bilo hrpu multiplatforma.

Od Mikamija je i dev teama iza The Evil Withina. Sigurno nije indie.

@PS2MASTER ti si iz Brseča rodom ili?
      od 26 igara, 18 je multiplatforma i 9 indijanaca medu njima. Dakle hrpa. Hvala dovidenja

krpa Od Mikamija je i dev teama iza The Evil Withina. Sigurno nije indie.

Fino. Još manji broj indie naslova. Znam dobro da ih nije bilo hrpu prikazanih. Možda 1/3

chono7 ti si iz Brseča rodom ili?
        od 26 igara, 18 je multiplatforma i 9 indijanaca medu njima. Dakle hrpa. Hvala dovidenja

Malo treba da ohladiš ak me misliš vrijeđat.

Dakle 1/3 otprilike, to nije hrpa indijaca. I nekih pola od svih prikazanih je eksluziva za PS5. Dakle, nismo gledali isti event.

Ovo su po meni indie naslovi :

Destruction All Stars
        Kena: Bridge of Spirits
        Goodbye Volcano High
        Oddworld: Soulstorm
        JETT: The Far Shore
        Solar Ash
        Little Devil Inside
        Bugsnax

PS2MASTER Malo treba da ohladiš ak me misliš vrijeđat.

Pitanje da li iz grada Brseča ne vidim zašto bi bilo vrijeđanje?

Icek

Zna da nisam. A postavljanjem takvog pitanja sigurno je na nešto implicirao, no

Kena je indie, koji po viđenom se trudi to ne biti 😃 All Stars onaj bi možda mogao biti novi Rocket league-ish hit, ako ga dobro naprave i porpate afterwards.

@PS2MASTER kakvo vrijedanje? pitam, jer je to jedino mjesto gdje su ljudi tvrdoglaviji od svojih tovara, samim time najtvrdoglaviji ljudi u HR, pa me zanima imas li ti gene od tamo? Jer si zaista tvrdoglava osoba.
            Ovo su indie po Sonyu:
            INDIES
            Bugsnax from Young Horses
            A whimsical, narrative-driven adventure from the creators of Octodad. Investigate the mysterious Snacktooth Island, home of the legendary half-bug, half-snack creatures.
            Goodbye Volcano High from Ko_op
            A cinematic narrative game that touches on love, friendship, and self-realization in the final days of civilization.
            Jett: The Far Shore from Superbrothers + Pine Scented
            A bittersweet interstellar trip to a mythic oceanic planet in a narrative-driven action adventure, featuring an emotional mix of storytelling and world exploration.
            Kena: Bridge of Spirits from Ember Lab
            A story-driven action adventure game combining exploration and discovery with fast-paced combat.
            Little Devil Inside from Neostream Interactive
            Set in a “Victorian-like” era, embark on dangerous missions to gain evidence and findings for your employer, a mysterious professor.
            Oddworld: Soulstorm from Oddworld Inhabitants
            A major visual and cinematic lead for the celebrated series, with intelligent new gameplay mechanics and twisted new devices to enable explosive deviousness.
            From Oddworld Inhabitants: “Oddworld: Soulstorm’s scope and scale are larger than we have tackled before. We plan to use PS5’s stunning graphic fidelity, mind-blowing 3D audio, and the DualSense controller to enhance our storytelling and artistic abilities to bring you closer to the game and to create an even deeper emotional Oddworld experience…”
            The Pathless from Giant Squid / Annapurna
            The mythic tale of an archer and an eagle in a vast forest who venture to a mystical island to dispel a curse of darkness.
            Stray from BlueTwelve Studio / Annapurna
            A little cat in a futuristic walled city, devoid of life, befriends a sentient drone. The cat must find its way home, and perhaps help the city along the way.
            Solar Ash from Heart Machine / Annapurna
            A journey through a surreal and vivid world filled with mystery, endearing characters, and massive enemy encounters across a vast open world.

Dakle cak 18 mp igara i trecina showa su indie. Prilicno velika hrpa. Ako gledamo minutazu eventa, onda na te igre otpada vecina vremena.

chono7

Je, vrijeđanje. 1/3 indie igara nije hrpa. I lijepo ti velim da nije 18 naslova multiplatform, nek ih je manje. Barem 10 igara je eksluzivno za PS5. Potraži dalje. Ja tvrdoglav. LOL A dobro. Zašto si uopće išao copy/pejstat tekstove o igrama koje su indie, kad sam gore naveo koje su indie igre ukratko. LOL

Vrijedanje je sto si tvrdoglav? 😃 ajd dobro hahah!
              Zato sto tvoja lista ima 8, a Sonyeva 9 igara navedenih kao indie. I zato sto 18 od tih 26 igara izlazi za PS5 i/ili PC/Box.
              Zapravo sada kada pogledam sliku od @Flipper mozes i tamo baciti oko, pa revidiraj ono sto je pogresno.