S obzirom da se radi o predstavljanju cile nove generacije, slažem se da je bilo mlako. Ka šta je rečeno u članku, ništa osim Ratcheta nije uopće pokazalo PS5 mogućnosti niti mi je osobno ijedna od igara izgledala pretjerano zanimljivo. Još me od svega najviše privuka novi Resident Evil svojom atmosferom. I dalje me više uzbudija novi CGI trailer za Mafia remake nego cila ta konferencija. I ka šlag na kraju, ni nova konzola mi se nije svidila.

A koji je sad uopće sljedeći event na kojem bi tribali vidit novih igara?

EDIT: Skroz zaboravija na ovaj PC Gaming Show. A iza toga?

chono7

Kolko vidim, svi osim mene su pročitali članak, pa ima ljudi koji se ne slažu s tim ko i ja. Govoriti za prikazane igre da mlake zbog manjka gameplaya za neke...a dobro. Line-up igara za izlazaka il postizlazak nikad bolji.

Članak je dobar ali naslov je promašaj,vidljivo jer je autor promijenio loš dojam u mlak dojam, zbunjujuće staviti takav naslov a u drugoj polovici teksta krenuti sa hvalospjevom Sonya, i ja sam očekivao više (uvijek optimist ) ali mi je i ovo dovoljno za kupnju konzole, jedino me može ohladiti prevelika cijena....

@turok99 a što bi trebalo pisati 😃 "Konfa je dobra ali je pomalo sranje" 😃?

iako ima dobrih igara uticaj je loš jer su unatoč hvaljenju ssda i dual sensea pokazali samo astro i ratchet tu dolazi do izrazaja. ako se ideš kurčit s nečime onda se kurči do kraja. To je kao da imaš Nissan GTRa i malo samo turiraš motor sa poluotvorenim vratima od garaže

Trebalo bi uopće zabraniti najavu igara bez konkretnog gameplaya.

@PS2MASTER nemam se namjeru boriti protiv vjetrenjaca.
U kontekstu nove konzole, u kontekstu next gena, svih onih silnih najava o mogucnostima novog revolucionarnog SSDa, novih prilika sa novim snaznijim procesorom, boljim grafickim cipom i brzom memorijom, pa cak i u kontekstu odgode prikaza ovog eventa, te navlacenja korisnika na cekanje prikaza igara i same konzole, te stvaranjem hypea u suradnji s Epicom i UE5, mi smo dobili hrpu indie igara na eventu, pokoji nastavak vec provjerenih igara, hrpu multiplatforma, te doslovno jednu igru koja prikazuje donekle mogucnosti nove konzole, a to je Rachet.
Novi Horizon je bio tu negdje, ali stalni miks cinematica i jako malo gameplaya nisu bas odradili posao kako spada. Prilicno mlako, odigrano na sigurno. Ovo ne znaci da je event bio los, samo nije bio wow i zapravo ja nisam ni vidio sto PS5 zapravo moze i sto nudi kao novi komad hardwarea. Mozda ce korisnici cetvorke imati "bolje oko" i primjetiti detalje u ovim prikazima, ali stojim pri ovome navedenom da je show bio mlak i pomalo dosadan.

igre su jako dobre, mislim ako se sjecamo predstavljanja ps4 ovaj line up je definitivno bolji od onog iz 2013. s killzone:sf, infamous:ss, knack i driveclub. ono sto je u mojim ocima problematicno sto smo jednostavno malo gameplaya imali i malo sto je bilo graficki impresivno da bi sada rekli to je nesto wow i nevidjeno. kad sam prvi put vidio killzone, infamous i driveclub za mene je to bilo graficki nesto nevidjeno, ogroman skok od onoga sto je ps3 mogao dok ovo danas mozda i izgleda malo bolje od onoga sto moj ps4 pro moze ali jednostavno nije me toliko impresioniralo.

Očito je kako je Hrvoje prikriveni SeX fanboy i zato ovakav naslov. Drugog objašnjenja nema.

chono7 S ovim tvojim zadnjim postom se začudo (donekle) slažem. U pravu si što kritiziraš nedostatak prikazanog u smislu da nisu prikazane igre kao sistem selleri, odnosno razlozi zašto treba baš PS5 kupiti te da je manjkao prikaz svih mogućnosti PS5. Tu se apsolutno slažem s tobom. Osim lijepe grafike i instant učitavanja nivoa u ričetu, mogućnosti konzole fkt nisu pokazane.
    No prikaz igara kao i one same su sve samo ne mlako i dosadno, prikazano je dosta igara, kvalitetnih igara (makar tako izgledaju) sa više nego zadovoljavajučim brojem zvučnih imena.

Ovisi li budućnost Playstation branda o ovom predstavljanju? Možda su trebali prikazati sve igre koje će izaći u idućih 5 godina? Dobili smo konzolu (jeeej), nekoliko igara (ništa što me uistinu zanima, osim možda Kene) i nismo dobili cijenu (iskreno, kome će cijena biti presudna? Platit ćete koliko košta i to je to). Šta sad? Trla baba lan. Kroz iduće razdoblje vidjet ćemo još hrpu toga (treba graditi hajp) a najbolje ćemo znati kad konzola izađe. Kupujem li? Vjerojatno, ali kad riješim neke prioritete poput kupnje kuće, auta, motora... Stigne se.

ikral Trla baba lan

U kojem se kontekstu još ovo može koristiti? 😃 prvi put čujem i zvuči više nego mlako! 😛
      Umjesto motora kupi plejku, veličinom je tu negdje, a kotače lako ugradiš. Čak i joystick ima grip!

ikral Na takav nacin govoris jer ti nisi primarna skupina potrosaca, koje ako se ne varam, u marketinskom smisli zovu inovatori. Ti ces kupit konzolu kudikamo kasnije, odnosno kad padne cijena. A svakome, pa i sonyju je bitno prodat proizvod u sto vise komada i sto prije po sto vecoj cijeni. Inace biznis bude nagrizen ili nedobog, propada. Tako da i ovo predstavljanje je kudikamo bitno. Da nije, nebi ga radili. Sto bi uopce trosili vrijeme i resurse? Srecom po njih, Playstation brand je poprilicno zacementiran u glavama gamera.

Usudio bi se reci da su usporedivi s Appleom po ovom "stanju uma". Sonyev potrosac ce kupiti konzolu bez puno razmisljanja. Core ekipa ce kupiti konzolu i da nije bilo predstavljanja igara, pa cak i izgleda konzole

A šta bi drugo kupili?

chono7 a opet, pogledaj Vitu. Pogledaj sto se dogodi kad zanemaris konzolu u prakticki svakom smislu te rijeci. Prakticki dead upon arrival. A ne mozes rec da nije jeben komad prijenosnog hardvera.

Tu Nintendo bolje cementira.

nintendo bi i mrtvima uspio uvalit zeldu i super maria.

@yakuza_stinger djelomicno se slazem, ali te wanabe konzolice i izvedenice nisu pretjerano napete. Osim Nintenda 😁

chono7 Pravi fenboy će kupiti konzolu makar ne imao niti jednu igru ili samo jednu. Točka.